Melikeyusuf şöyle söyleyeyım belden iğne ile oldum.Zorunlu sezeryandı 36 hafta cok sukur gectı hersey cabucak.En cok ayaga klkma dogrulma gbı hareketler kısıtlı ama mutlaka ılk yuruyuste ayaga klkmaya clş ve sonra hep klk yuru bn hep yurudum yatmadm kzıma kndm bktm eve cktm yatmdm ev ısı yptım tbı kısıtlı egılme vs yok . Ynmda vardı tbı destekcı bırılerı.Cocuguml ılgılnck kdr ıyıdm.Bol nescafe al ynına petibör al acıkyosun vermyolr duzgun ymk yoğurt ve corba sdce 🙄 ec skntısı yasıcksın komposto al ynına rhat cık enazndan . bol su tuket emzır bol bol emmedı sutum gelmedı deme hersey kafada btyor stres ypma bnm kzm emmedı kucuk dogdugu ıcn bıberonla beslndı hstanede ılk cknca tbı emzırmeye clş sag kasıkla ver yda kasık bıberon al yanına. emmezse sagıp vermk ıcn enzndan bıberon rhatlıgına ulsmasın bn pişmanım. hıc emmedı emdıgı zmnda esım bıberon vrdı 3ay oldu tutmuyor hla sagıyorm sagabıldgm kdr😔 nyse sonda amlyatda tkyolr hsetmıyorsun.cıkınca ılk yurumede cıkartıyorlar.ıstersen tbı. agrısı oluyor 1ay fln cekıyorsun ıdrar yaprken yanma oluyor ypck bısey yok tbı 🙄 depend al kndıne cok rahat hsta bezı takıyokar yoksa olmuyor bıde dusup duryo raht oln depend e bebekte var. bn S-m almstm .60 kıloydum. emzırme sudyenı e bebek almstm kapsız oln cok rhat evde onla gzyodum onden dugmelı pijama al ynına elbıse tarzı olb ıyı dıgerını gıyemıyorsun dıkıslerden. htta 2-3 tne al evde gymk ıcın.gıgus pedı cok ıyı hergun degsmen lazm yara olmsn dıye tbı. Aklma gln bunlar suan 🤗