brc_srmn Leyla2020 aynen canım liste yapmadan olmayacak, hergün başka bir şeye karar veriyorum ertesi gün aklıma başka şeyler geliyor hepsi karışıyor bu sefer ☺️
Menesse1711 30 haftadayız daha kıyafetlerini bile yıkayıp ütüleyemedim 32 de onları yaparım dedim 35 tede çantayı hazırlarım defne hanım tabi aceleci olmaz ise 🥰🥰🥰🥰
edakyconal07 HappyMom 37+2 herşey yıkandı,utulendi,cantadaki yerlerini aldılar çok şükür sağlıkla oğlumu beklemesi kaldı🧿
cansugrn Nesli-12 amin amin insallah. Rabbim isteyen herkese de nasip etsin bu duygulari🤲😊 yaş kac nerde oturuyosn nesli
Merinosunannesii Shuled25 detaylı ultrasondan sonra bence ama tabi o zamana kadar bez ıslak mendil bakım ürünleri küvet seti gibi unisex kullanılabilecek şeyler alınabilir 🥰
Ndozhr Bizimde oğluşumun herşeyi hazır benim kendi eksiklerim var onları da tamamlayınca artık yavaş yavaş çantamızı hazırlamaya başlarız ❤
Gokceeeee-_ HappyMom Ben 26.haftaya giricem daha çok erken diye çanta hazırlamadım 32-33.hafta da hazırlamayı düşünüyorum ufak tefek şeyler kaldı sadece ☺️
Kubra-kurt-aksoy brc_srmn amin çok teşekkürler canım ☺️ inşallah sende halledersin 🙏🏻 sağlıcakla gelsin bebişlerimiz 🤲🏻
Tgb21 brc_srmn şahsen ben önce hastane çıkışı icin kıyafet aldım sonra puset bebek arabası beşik konusunda ise çok karasız kaldık aslında en zoru bu süreçte benim için beşik oldu 😌 kıyafet her zaman bulunur ama hastane çıkışı mutlaka olmalı
brc_srmn Tgb21 evet ben de epey kararsızım o konularda canım hem uygun fiyatlı hem de kullanışlı olsun diye bakınıp duruyorum ☺️
nev_hena Tecrübeli anneler, bebek için şampuan veya yağ gerekiyor mu ya hastane için? Öyle eni konu yıkanıyor mu bebekler göbek bağı düşmeden hastanede?
Nesli-12 nev_hena ben tecrübeli değilim ama hiç duymamıştım şampuan ve yağı ben koymucam gerekmez bence