Tgb21 brc_srmn bunlardan ama benimki Daha farklı bunlar o kadar iyi değil canlı gördüğüm icin diyorum hamak alma bence çünkü bebek hareket ettikten sonra durmaz asla ablamın çocuğundan biliyorum 😀 en ideali bunlar ben instagram da bir sayfa da aldım
brc_srmn Tgb21 ayy hangisi o canım fotoğraf atma imkanın var mı veya Instagram’da hangi sayfa çok merak ettim 🙈
Tgb21 brc_srmn Umay bebek diye bir sayfa ben henüz açmadım dolap falan yaptıracam en son açacam beşiği ama memnuniyet fotoğrafları baya var sayfa da link nasıl atılıyor fotoğraf nasıl atılıyor çözemedim daha burda 😅
brc_srmn Tgb21 evet canım eline sağlık Umay bebek hep görüyordum bu sayfayı bakmak nasip olmadı, bu gece biraz inceleyeyim ben de sağolasın ❤️
Asi_0658 HappyMom hazırladım hem kendi çantamı hem bebegimin çantasını hazırda bekliyor şuan 😊 27+6 haftaligiz
Dbe24 Bu listedeki herley yeterlimi sadece bunları tamamlasak yetermi ki ilk gebeliğim tecrübesizim bu konuda 🤦🏻 bide bunlar sadece hastaneye giderken hazırlanacak olan eşyalarmı ?? Yardımcı olursanız çok sevinirim 😅