hilosss07 11 haftalık olduk bulantılarım azaldı en azından ilk seferki gibi değil ama herseyden tiksindim en sevdiğim şeyleri bile görmek istemiyorum bu yüzden cok yemek yiyemiyorum. Kaçıncı haftadan sonra geçer bu tiksinme yada geçer mi😔
mavi2021 hilosss07 normalde 4. Aydan sonra yavaş yavaş gecıuor ama kişiden kişiye degısıyor bu ben 5. Aya girecem ama hala kusuyorum hap alıyorum kusmamak ıcın
istanbul3434 hilosss07 canim tiksinme 9da basladi 16. haftada hafiflemeye basladi bende. 16da biseyler yiyebilmeye basladim 20ye kadar da tiksinmelerin cogu gecti ve istahim acildi
serenty_123 hilosss07 14 haftadayım tiksinme hala devam yediğim hiç biseyi yiyemiyorum artık ağzımın tadı gitti resmen yemek saatleri benim için sanki eziyet gibi oldu yani😔
Minnosunannesiii mavi2021 7.aya giricem ve ne bulantım gitti ne tiksinme 😢 günde 4 tane prilam alıyorum
hilosss07 mavi2021 yemek yemek istiyorum diye ağlmak istiyorum artık kendi evimden bile tiksindim eve girmek istemiyorum kokuyormuş gibi geliyor günde 3 kere çamaşır suyuyla siliyorum evi 😔
Minnosunannesiii mavi2021 annen nasıldı diyorlar anneye çekilirmiş benim annem doğuma gideceği gün bile afedersin çıkarıp gidiyormuş 😕😕😕 7.aydan sonra sadece sabahları sıkıntı oluyor diyorlar ama bilmiyorum ya
Minnosunannesiii hilosss07 öyle bide yatakodam kokuyor herif kokuyor 🤣 battaniyem de kokuyor ayy hergün bi battaniye örtüyorum yıka yıka yıka kurumuyor nalet 🤣
hilosss07 Minnosunannesiii annem üç gebeliğindede hiç bir gram bulantısı olmamış😞 babannem hatta anneme sen gibi olsaydım 10 cocuk doğururdum der ama ben anneme hiç çekmemişim
hilosss07 istanbul3434 erken geçse bari tiksinmem gerçekten en sevdiğim şeylere hasret kaldım görünce bile hemen gözümü kapıyorum herseyden sogudum
hilosss07 serenty_123 hamile kaldıgımdan beri yemeklerimi hep kayınvalidem yolluyor mutfağa giremiyorum gönderdiklerini masaya koyarken bile ıyy diyorum oysa yemeklerini çok severdim simdi göresim gelmiyor 😔
serenty_123 hilosss07 hamilelik zorlu süreç ne gzl yapaniniz var ben kendi kendime yapıyorum yemeği sonra yerken tiksinme geliyor yemesem başım agriyo midem bulanıyor delirmek uzereyim ne yol izlesem bilemedim doğum yapayım ilk isim türk kahvesi icecegim diyorum Çok severim ondan bile tiksindim🤢
hilosss07 serenty_123 bende hamurger falan cok severim eşim yemek yemiyorum diye istersen alayım bir seferlik ye en azından aç kalma diyor onu bile istemiyorum😔 kayınvalidemin yapması büyük şans gerçekten yoksa yapamazmışım buzdolabını bile açamıyorum😔
serenty_123 hilosss07 buda geçici süreçtir Insallah diye umuyorum cnm belki 20 haftada sonra normale döneriz