FeriDEniz Burcum benim kasılmalarım ve bebeğin rahmime yaptığı baskı fazla olduğu için yürüyüşe bir iki hafta ara ver dedi doktorum.
Beyza12344 Minanin_Annesi evet bakın belirli aralıklarla hareketi i hissediyorsanız herseyı yolundadır inşallah
Nehir2009 Minanin_Annesi bende isal karın ve bel ağrısı vardı 2 gün geçmedi drumu aradım hemen gel dedi nst ye girdim sancı çıktı hemen iğne serum verdiler şimdi yatak istirahat verdi tuvalet harici kakmıyorum
Nehir2009 Minanin_Annesi etmeye çalışıyorum bakacak kimsede yok annem rahatsız gelemiyor ama bazen mecbur kalkmak zorunda kalıyorum Allaha emanet inşallah zamanında doğar
DemetCeylan Bende karın ağrısı başladı bu akşam . Adet olacakmışım gibi bir ağrı var yatıyorum şimdi ilk defa oldu
DemetCeylan Cisemk Doğum mu başladı diye tedirgin oluyor insan ister istemez. Takip ediyorum artarsa doktoruma soracağım 😕
Cisemk DemetCeylan sor canım benimde cuma günü kontrolım var daha önce nstye bağlndım bir şey çıkmamıştı. Cumayı beklicem. Kaç haftalıksın?
Asli2663 Uyuyamayan bir ben miyim? :( kızlar karnımın içi acıyor totosunu öyle bir yaslıyor ki sağ tarafıma, ayağını da resmen sırtıma sokuyo😄 ama artık uyumak istiyorum
DemetCeylan Cisemk 35+3 benim. Pazartesi randevum var benim de. Geçen hafta bende de sancı çıkmamıştı. Biraz hafifledi sancım Doğuma hazırlık sancıları sanırım yeni yeni başlıyor bizde. Sen kaç haftalıksın canım
elifincennetkusu Minanin_Annesi adet sancısı gibi sancılar oluyor bende de 35+0. Bi de sertlesme oluyor 😐