ZEhrA_94 justwaiting geçmiş olsun canım tabi vitamin desteği iyi olmuştur hastalık için ama fazla tükettiysen ondan olmuştur çünkü meyvelerde acayip şeker var yemişlerde de yağ onlar bebeği tostikleştiriyor 😍 p
gozde_arel justwaiting Ben hiç dikkat etmedim halbuki baştan beri doktorum uyarıyor ama simdi doğuramazsın deyince dikkat ediyorum
Sssevgiii justwaiting bende 32. Haftamdayım kilosu 2100 gr çıktı iri bebek olduğunu söyledi ben normal doğum istiyordum ama bellide olmaz tabi biraz genetikle de alakalı babası 5 buçuk kilo bende 4 buçuk kilo doğmuşuz bekleyip görcez artık❤️
justwaiting Sssevgiii hmmm sizle de tutuyor, genetigin etkili olduğunu bende duymuştum ama ne ben ne eşim kilolu dogmamisiz fakat babası büyüdükçe irilesmis 😂 kabul oluyosa belki bundan mıdır dersiniz
ZEhrA_94 justwaiting 🤣olsun can sağlığı olsun en fazla normal olmazda belki sezeryan olur sağlıkla gelsin de inşallah
Sssevgiii justwaiting valla olabilir canım benim bebişim kız, çıtı pıtı olur diye düşünüyordum ama 2 hafta ilerde gidiyor belki ilerleyen haftalarda düzelir sağlıklı olsunlarda🥰
Haticearen justwaiting hakli olabilir canım benim oglus da 10 gün önden gidiyo 2109 grm ve diyet gibi olmasa da princ beyaz ekmek akşam meyve yememeye dikkat ediyorum.iri olursa normal doğum olma.olasiligi kalkiyo ortadan
justwaiting Haticearen evet bunlara kendimi bildim bileli zaten dikkat ederdim ama 🙄 bilemedim işte 🤷 teşekkür ederim yorumunuz için 🌼
Arass__ justwaiting canim kilosu gayet norml bence öyle aman aman bi fazlasi yok bizde ayniyiz doktorum gayet normal dedi. Ayrica 4300 gr oluo norml doganlar var 😀 bizim bebekler muhtemelen lrtalama 3500-4000 olacak
justwaiting Arass__ hmm var tabiki doğru ama kilo fazla olursa ne ben ne de doktor riske atmak istemeyebilir 🤷 öyle olacaklar gibi sağlıkla gelsinler de bakalım nasıl yapicaz 🤭 teşekkür ederim yorumunuz için 🌼