Cansel54 Arkadaşlar çok tecrübeli bir doktor 60 lı yaşlarda ve 20 sene devlet hastanesinde çalışmış cinsiyet için %60 oran verdiyse o cinsiyet değişir mi sizce 🤷🏽♀️ Tahmin ettiği süreç 12 hafta
buiyimi Cansel54 değişmez diye düşünüyorum ama yüzde 60 galiba kemik yapısına göre tahminde bulundu ☺️ benim ilk doktorum kemikten kıza benziyor dedi kız bebek olduğunu öğrendik detaylıda.
Mervenur19 Cansel54 ben dün 12+5 te gittim daha erken 16. Haftayı bekleyelim dedi anlayışla karşıladım canım sırf bu durumu yaşamamak için demekki burda o kadar çok görüyorum ki değişeni bekleyelim bakalım 😅 ama o kadar deneyimliyse yanılma payı düşüktür
Oykum_06 Cansel54 bişey soracağım 11+4 gebeyim hafif bir kan geldi açık renkte. Şu an deli gibi kasık ağrım var parol içtim 1 tane kesmedi sizce neden oluyor? Sizde oldu mu ?
turkan-4 Yani 12. Haftada tahmin ediyorlar bazen tutuyor bazen de 16. Haftada donuyor belli olmuyor net olması için bir dahaki kontrolu bekleyin bence 😊
bebekmuhendisi Ben 12. Hafta ultrasonda kendim gördüm cinsiyeti 😂🤦🏼♀️Doktor erken daha desede ben emin oldum tesadüfen ama 12 erken bence cinsiyet için ilk hamileliğimde özellikle net birşey duymak için 16.haftayı bekledim