Bulut2424 Merhaba kızlar karnımda sertleşiyor sanki bir yere toplanıyor gibi çok sery oluyor sebebi nedir acaba
Derinin-annesi Bulut2424 eğer hissetiginiz sankı karın kasınızı sıkar gibi bir hisse bende de oldu aynısı.Doktoruma sordum olur bazen eger sıklasırsa magnezyum baslarız dedi.Ama gecti simdi 21+4 üm şu an
Sermec27 Bulut2424 19 haftalık hamıleyım toplanma değil de biraz önce ani bir hareket yaptım yanlışlıkla sag kasığıma kramp girdi gibi oldu normal mi acaba
Gizem_ar Nası hissediyosun bebeğin sertleştiğini toplandığını daha kaç gr ki hareketi yeni hissedeceğin hafta bu hfta . Başka bişey olabilir bağırsak vs bebek olduğunu zannetmiyorum
Bulut2424 Gizem_ar canım bariz belli bebek rahime doğru alt kusımda küçük top gibi bişey sertleşiyor kasılma gibi bişey yaşıyorum
Gizem_ar Bulut2424 başıma gelmediği için oturtamadım o haftada nasıl olur diye doktorunun numarası varsa ona sor istersen biz ne dersek boş 😇
Bulut2424 34_21_23 teşekkür ederim canım bende korkttum çünkü 30 haftadan sonra erken doğum riski diyorlar sertleşme içim
Nezaket Çooook normal cnm 28 haftalık oldm hala devam ediyor ..o sertleşme olunca gırtlağıma kdr snki nefesim kesiliyo