KubosM Hatice4446 bebeğim iri olduğu için omuz takılma riskinden dolayı 10 gün önce sezeryan oldum bende çok korkuyordum. çevremdekiler baş ağrısından öldük yok spinalin yapıldığı yerin ağrısından duramadık diyen çok kişi vardı. Korka korka girdim ama hiç korktuğuma değmemiş dedim 🌸
Latife038 Hatice4446 kız bende cok korkuyorum normal dogumdan sezeryan istiyorum diyince garip garip bakiyolar. Ama ben daha onceden vajinusmusdum. Bide aşırı panik bi insanim. Bebegimi de strese sokmak istemiyorum. RAbbim hepimizi sağ salim kurtarsin evlatlarimiza kavustursun insAllah
Melek1980 Çatım dar olfugu için sezaryen dedi doktor. Çok korku ve heyecan var içimde. Herkes çok zor, çok kötü deyip duruyor. Morel bozuyorlar. Herkesin bünyesi farklı tabi. Korku var içimde ama. Kac gunde iyileşirim, nasıl kalkarım bilmiyorum..
Hatice4446 Melek1980 Allah yardımcınız olsun bence korkmayın her doğumun bi zorluğu var çatı muayenesini ne zaman yaptı peki dar olduğunu nasıl bildi
ArasMom34 Melek1980 aman korkutma kendimi canım ağzı olan konuşuyor çatın dar bebeğin kafa tası ezilse bişey olsa onlar mı bakacak sanki hiç duyma bence bile bende normal doğumu bekledim zorunlu sezaryen oldum spinal oldum mis gibi doğurdum çıktım 40 görmedende evimi bile süpürdüm bebeğin ve senin için hangisi hayırlısı doğum ise olsun o konuşanlar çok biliyor ☺️