Ayde54- Mom97 valla aynisini yasiyirum kendim cok zayiftim hamile kalmadan once surekli cevremde aaaa sen nasil hamilesin hic gobegin yok diyip duruyorlar. Sanki bebegi baska bi tarafimda tasiyirum. Herkwsin yapisi farkli cikmayabilir
Mom97 zeyse evet ya dimi her hamilelik bile bir değil benim de ilk cocugum kızdı karnına bakan kesin erkek diyodu ama her gören artık ben doktor heralde yanlış gördü kafasına girmeye başlamıştım düşün yani ama kızım oldu bidahada kimseyi takmıycam ☺️
fasafi Mom97 Üçüncü aydan göbek yarıştırmıyoruz. Hem öyle olsa bile iç karnım dar demek ki ama Allah kalp darlığı vermesin tabi demeli, böylesine. 😅
Mom97 fasafi güzel cevapmış amaaan evimize gelmiş dedik sustuk annemle yoksa cevap verirdim illa neyse bidahakine susmam 😈
Mom97 Firdevssduru ahahah cok haklısın suanda daha 3 gram benım bebeğim hangi karından bahsediyo anlamadımki gıcık kadın😈
Tusemefe8134 Mom97 bole atagizlii cooom maleswf.senin iç karninla alakali oo insandan insana degisiyor.bende 4 bucuk ayligm suan 6 7 aylk karnim var gbi duruyor.bazi insanlarin malesef kişilik sorunj var .
Mucizenin_annesi8 Mom97 ayni seyi yasiyorum bende 4 aylik hamileyim daha belli degil karnin diyorlar sinirlerimi bozuyorlar
Mom97 Mucizenin_annesi8 onlar istiyoki öğrenir öğrenmez koca göbekle cıkalım karşılarına ozamanda obez olcak az ye derler 😠🙄