Ayseege6156 Hayallerimeceyrekkala içinde atan minicik bir kalp var onu sana aratmayan bir ALLAH var şükretmelisin bunların uğruna bile bırakır insan lütfen bebeğini zehirleme 👍🏻🌸
91ARIN91ASK Hayallerimeceyrekkala hamileliğim de ilk başlarda hep içtim sona doğru artık nefes almakta güçlük çekiyordum birde hep yarıya gelince midem bulanırdı sonradan azalttım günde 3 taneye düşürdüm sonra baktım canım istemiyor azaltınca 1 tane kahve yanı vs ye düştüm sonra da aman be dedim ve bıraktım şu an hiç içmiyorum aramıyorum da zaman da olmuyor zaten içmeye emzirmek ve bebişle ilgilenmekten kafanda bitirmeye çalış
Portakalgeliyor Hayallerimeceyrekkala ben test yaptım çift çizgi görür görmez bıraktım zorlanmadım normalde yapamam diyodum eşim hala içiyor kokusu falan çok ağır geliyor ..
mutluaile11 Hayallerimeceyrekkala canım benim annem bende sigara içmiş. 22yasındayım ve tüm dişlerim yapılı. Ben bunu sigaraya baglıyorum. 14yasımda çürük tedavisine basladım
Lulemom Kafada bırakman gerek önce. Vicdanını yoklaman gerek. Mesela çocuğu 5 yaşına geldiğinde astım hastası olduğu öğrendiğinde vicdanın rahat olucak mı? Yada çok uzağa gitmeye gerek yok. Doğumuna haftalar varken erken doğum yapmak ister misin?
eimre bende kullanıyorum formda yazılan tüm yazıları hakaretlere kadar okudum ama bırakamadım. beyinde bitecek buralarda çare arama boşuna birazdan gelip linçlerler seni
turkan-4 Bende su an 12. Haftadayim 10 gun öncesine kadar içiyordum ama bir tane bile değil eşimden içiyordum oyle sadece sonra bi anda icmemeye basladim 10 gun falan oldu canimda istemiyor hatta esim içince kokusu bile kotu gelmeye başladı
eimre mutluaile11 bunun sigarayla ilgisi yok ki anne sütü emmediyseniz kalsiyum eksiliği varsa diş dökülür benim annem ağzına sigra sürmemiş bende 30 yaşındayım kendi dişim yok diyebilirim
Hilal1834 Hayallerimeceyrekkala testte cift cizgiyi gorur gormez attim paketleri yapamam edemem diyordum gunde 2 bucuk 3 pakete yakin icen bi insandım. Ama gunahsiz bir bedeni zehirleme dusuncesi korkuttu beni. Hesabini veremeyecegim bi cok gunahim varken bide bunun hesabini veremem diye düşündüm. 4 aya yakin oldu icmiyorum. Kendinizin istemesi lazim once yoksa olmaz. Icmesemde olur düşüncesini yer edinmeniz laźim insallah tez zamanda birakirsiniz😊