Zbyddgn Kızlar merhaba dün dr kontrolüm vardı 37+5 deyiz tamamen dönmüş dedi dr siz de böyle olup kaç günde doğum yaptınız başına gelenler yazarsa sevinirim.🌸
Ayseege6156 Zbyddgn benim 33 den beri başı doğum pozisyonunda şuan 36+5 hala tık yok yani zaten zamanıda var 🤗🌸
Ortmenanne16 Zbyddgn dönmesi değilde kanala girmesi doğum tetikleyen bir etken olarak biliyorum. 28den beri baş aşağı oğlum ama kanala henüz girmedi mesela takılıyor leğen kemiklerim arasında 😂😂😂😂
Mom046 Zbyddgn 29 dan beri baş aşağı. 38 bitiyor bugun. O bir pozisyon doğum zamanı ile alakası yok sadece doğum şeklini etkiliyor. Önemli olan kanala girmesi.
Ortmenanne16 EsraOezbk ben aslında baş aşağı erken dönünce kanala erken girer sandım ama tık yok bende sizde nasıl
EsraOezbk Ortmenanne16 26+0 haftalik hamileyim dursun daha hem 25 den sonra bebegin zaten normalde bas asagi dönmesi lazim hanimefendi bence acele etmeyin bas asagida demis kanala girmemistir daha
EsraOezbk Ortmenanne16 doktorun size tamam dönmüs demesi iyi birsey normal dogum istyorsaniz eger hani dogru pozisyonda suan ins kolay bir dogumunzz olur
Ortmenanne16 EsraOezbk sizin haftaniz varmış daha doğru ben 35e girdim de o sebeple kanala ne zaman girer diye beklemedeyim 🙏🙏
Zmra-13 Kızlar sakın sancınız ve açılmanız suyunuz gelmedyse hastaneye gtmeyin benimde doğum kanalında üstelik 39+3 haftalığım sancılar çıkyodu açılmam yoktu mahvoldum mahvettilr doğum olmuyo diye eşimi aradım taburcu ettrdim kendimi
Mom046 Zmra-13 Hadi ya 😑 Allah yardımcımız olsun… Bende de yalancı sancılar var ama tam tersi nst de hiçbişey çıkmıyor sizin zıttınızım