Bahar_kzlrmk00 Merhaba anneler ve anne adaylarımız bugün 6 haft 4 günlük olduk doktorumuz 1 ay sonraya randevu verdi ama daha önce bir düşük yaptıgım için içim rahat etmiyor sürekli kontrole gitme hissi olusuyor. Nelere dikkat etmemiz gerekiyor bu zamanlar da
eylul02 Bahar_kzlrmk00 bende 6+5. İlk düşük olusmustu ve bana da bir ay Sonra gel dedi kalp atışını duymak ıcın siz kalp atışını duydunuz mu
Bahar_kzlrmk00 Babybe evet duyduk cok şükür saglıklı dedi doktorumuz kan ve idrar değerlerimde gayet gzl kansızlıgın yok dedi
Lulemom Yani ilk zaman için 1 ay çok uzun bi süre değil mi. Bilmiyorum olması gereken nasıl ama ben 2 en fazla 3 hafta sonra gidiyorum kontrollere
Bahar_kzlrmk00 Lulemom banada öyle uzun geliyor 1 ay hani 2 3 hafta sonra dese içim rahat olur ama 1 ay diyince merak ediyorum
Bahar_kzlrmk00 eylul02 evet cok sükür kalp atışını duydum ama yinede insanın içinde merak kalıyor erkenden gitmek istiyorum kontorule
Bahar_kzlrmk00 Yeniglnnnnn siizn içiniz nasıl yoksa ben mi cok evhamlıyım kafama takıyorum diye düşünüyorum
Yeniglnnnnn Bahar_kzlrmk00 korku olmaz mı bu düşünceyle yatyorum kalkıyorum.. ama işte bir şekilde günler geçecek alnımda yazılan gelecek başıma diye içimi ferahlatmaya çalışıyorum🥰
Babybe Bahar_kzlrmk00 Ben 5+4 gibi kese ve bebeği gördüm. Doktorum kalp atışı için yarına randevu verdi yani 7+4 de kafam karıştı genelde herkes 6. Haftada duymuş sorun yoktur inşallah
Bahar_kzlrmk00 Yeniglnnnnn doktoruma söyledim bu konuyu oda güldü aklına glz seyler getir ben saglıklıyım bebeğim de saglıklı de de öyle yapıyorm bende için rahat ama yinede 1 ay uzun geliyor kontrol için 😊
Bkre Bahar_kzlrmk00 canim sakin ol banada 1 ay sonra gel dedi . Ama acil birşey olursa cep numarasını verdi ara beni dedi. Evham yapma. Hem şu dönemde mide bulantısı olmuormu onunla ilgilen şahsen ben 7 hafta nasıl geçti bilmiorum o derece fenayim
Bahar_kzlrmk00 Bkre bende de erken başladı mide. ekşimesi var yemek yiyemiyorum 2 kaşıktan sonra midem almıyor
Bahar_kzlrmk00 Canan123 ben keseden önceki değerimi biliyorum canım keseyi gördükten sonra hcg me bakmadı biizm için kese önemli dedi doktorum bu pazartesi de bebeğimizi görmüştük
Bahar_kzlrmk00 Babybe yoktur sorun canım içini rahat tut bazen gec duyulabiliniyor diye biliyorum ben