minikcivcivim kardelen214 aynen bebeğim çok bekliyorum çok dua ediyorum rabbim inşallah nasip eder 🙏elimde yumurtanın ultrason fotoğrafı var her gece uyumadan ona bakıp dua ediyorum baş ucumda kattım onunla uyuyorum onunla uyanıyorum artık.
kardelen214 minikcivcivim ayy kıyamam sana kuzum benm canımsıninşallah bu ay isteyen herkes pozitifi görür
minikcivcivim kardelen214 Amin canim benim amin aminnn🙏🙏⚘❤🥰😘inşallah sende bende ve her isteyen bu ay gebelik elde eder inşallah canim ⚘🙏🙏🙏
minikcivcivim kardelen214 bu cuma günü alcam canim 🙏tabi kaynanam burda felan aldircaklarini sanmam ama alicam yok kan ver test güvenme felan derler
kardelen214 minikcivcivim kaynanagilin gideceği yok mu kuzum ya nasıl rahat edyorlar senn tavrların nasıl onlara karşı
minikcivcivim kardelen214 ben hep güler yüzlüyüm canim ondan gitmiyorlar ve gidecekleri de yok malesef…
minikcivcivim eda2408 yok bebeğim hamiş değilim yani daha bilmiyorum ki canım bugün 6 gün oldu iğne olalı bekliyorum ama hicbir belirti yok ya. Sen nasılsın canim bebiş nasil😘
minikcivcivim Tugce1803 https://hizliresim.com/s/upload-success ben özel tartışmalardan post açtım ama herkes görebiliyor bizim dediğimiz iki kişi ile olan özel tartışmayı diyoruz canim
kardelen214 minikcivcivim kuzum yumurtlama olmamış arkadaşın dedğine göe ondan dolayı moralsizim bu ay beklemyorum girmem artk dikkat et kendine
Tugce1803 Gamzeee89 yok hayır oraya istediğin kişiyi yazarsan görünmez o görünenler kullanmayı bilmeyenlerdir
minikcivcivim eda2408 oyy balim benim teşekkür ederim canim 🙏🌸 yıldız ablana dua et bol bol sen hamissin 🙏🙏