esma124 minikcivcivim uyarı yedim ve moderatöre bunu sordugumda bana cevap bile vermedi o yüzden pek bişey beklememek lazım diye düşünüyorum. @adm @NaimeYilmaz
iremgun yasemin333 ay evet canım ya yok ulaşamıyorum size🙈🙈 cumartesi kontrol var çok heycanlıyım😊😊 senin nasıl gidiyor
yasemin333 iremgun çok şükür iyi şuan tatildeyim memlekette 🤗 10 haftalık oldu mu nasıl bebiş iyidir inşallah 🙏🏻
kardelen214 @NaimeYilmaz @ozgeya @mlsmrtgl @Cicilibicili @Aslihan2 @Bahar2622 @Birgul lütfen artık çözüm bulun
minikcivcivim kardelen214 ya evet adminler lütfen bize bir bilgi verin ya da post açın ne zaman geliceği hakkin da🙏
iremgun yasemin333 ay inşallah iyidir canım 🤲 sürekli tedirginlikle geçiyor vakit. Cumartesi 10 oluyor tam🤗🤗 Oh keyfini çıkar canım
minikcivcivim kardelen214 ya bende ya 🙏böyle postlar da konuşamıyoruz ki 😕 sormam gereken çok şey var 🥰🙏
lara2605 Moderatör anneler lütfen üyelerenizi dikkate alıp cevap verin @NaimeYilmaz @ozgeya @mlsmrtgl @Cicilibicili @Aslihan2 @Bahar2622 @Birgul l
minikcivcivim lara2605 bende seniii canimm nerdesin ara sıra gir canim ben aktifim artık 😘bebisler nasıllar büyüdüler mi var mı resimleri canim
eda2408 Bahar2622 ne zaman gelecek forum sohbet havasına dönecek bilgi arşivinden çok sohbet arşivi olacak
eda2408 moderatör adminlere sorunlarımız varken ulaşamıyorsak başka moderatör anneler l gelsin @adm bu konu hakkında lütfen sorun bildirin
NaimeYilmaz eda2408 Sohbet havası da hep vardı zaten :) Şu gün diyemiyoruz. Tekrar hata yaşanmaması için temkinli yaklaşılıyor. Mutlaka gelecek ama