SutlacimiYedimmiBen Btm571 ağrısı 1haftada geçiyor daha sonra ağrı yerini kaşınmaya bırakıyor dikişler kuruyup döküldüğü için. Ben rahattım ilk günden rahatca oturtup kalkıyordum takmıyordum kafama.
Tugceery Btm571 agrisi 50 gunden gecti dikislerim de 50 gunde iyilesti bu kisiden kisiye degisir kimsenin ki ayni olmaz
masalsmomm Btm571 benim 20 gün sürdü normalde kuru tutmak gerekıyor ama kanama oluncada nasıl kuru olacak işte kişiden kişiye değişiyor demekki ama ilk günden rahatca oturup kalkıyor ben 6 günlükken düğüne bile gitmiştim 😂
Btm571 SutlacimiYedimmiBen ya benim 11 gün oldu ama hala agriisi var hemoroid imde var acaba ondanmi atıyor dedim.. bide dikişler için ne yaptınız hemen iylesti
Birgul6581kwkq SutlacimiYedimmiBen bu dikiş ağrısı tuvalete giderken afedersin büyük ve küçük tuvalet yaparken ağrıyor mu ya da ilişki sırasında falan bı de kesi atilirken acıyor mu dikiş atilirken hissediyor musun kesi sırasında kesiği ve dikisi ben 11 gün sonra doğumum var çok korkuyorum
SutlacimiYedimmiBen Btm571 çok özel birşey yapmadim baticonliyordum her tuvaletten sonra birde merhem vardı onu kullanıyordum.Benim dikisler 20 gunde tamamen dustu.
SutlacimiYedimmiBen Birgul6581kwkq hayir ben tuvalettede rahttim agrim olmuyordu kabiz olma yeterli.Ilk iliskide zorlandım biraz kendimi kastım yoksa zorluğu yoktu yani. Keside ve dikişte hiç hissetmedim çünkü iğne vuruldu onu hissettim uyuşturdular yani.
Ortmenanne16 Btm571 doğumum henüz olmadı ama bildiğim kadarıyla batıcon ile temizliği yapıp kurutma makinası ile kuru tutunca daha hızlı düzeliyormus 🙏🙏🙏
Birgul6581kwkq SutlacimiYedimmiBen öyle mi teşekkür edrm Allah razı olsun valla 11 gün sonra doğumum olucak ödüm kopuyor napic bilmiyorum 🙁
Dila21 Btm571 ilk doğumumda ne ağrı ne bişe hissetmedim kuru tutmaya çalıştım ve duşta batikon sprey kullandım inşallah 2.de de öyle olur
Duygus123 Btm571 İyilesme süreci herkeste farklılık gösterebilir. Fiziksel yapı, hijyen, istirahat ve iyi bir bakım bu sureci etkıleyen önemli faktörler..
LavinyaAgs Btm571 Benim iç dikişlerimde çok vardı ama ne ağrı ne sızı yaşadım canım kendiliğinden 1 hafta sonra düşmeye başladı
Busgktp Btm571 benim henüz doğumum olmadı ama teyzem almanyada yasıyor. İlk zamanlarda orada has papatyanın suyunu kompres yaptırıyorlarmış ama artık vermiyor hastanede denişti. En azından doğal bir yöntem doktorunuza sorup yapabilirsiniz belki.
Btm571 Hemoroidiniz varmıydi peki onun ağrısı beni.mahfetti doğumdan sonra çıktı ama vicdan azabı bildiğiniz çok zor bir durum her türlü şeyi denedim ama.gecmedi😣