Ebruliiim 35 haftalık gebeyim 2200 kilosu dr 10 gün geriden geliyor dedi ? Bu durum başına gelen var mı ?
Asude967 Ebruliiim benim suyu az demişti kilosu 10 gün gerilemiş dedi doktorum 33ve 34. Haftalardaydım 2200 civarıydı havuç suyu tükettim bol bol muz portakal suyu kuru yemiş yedim 36 da 2650 kiloydu yarın kontrolüm var 37 deyim 38+1 de sezeryan olacağım sende bol bol yazdıklarımı ye inşallah düzelir
Yunusemreninannesi Sagliginda sorun yoksa kilosuna fazla takilma canim 5 haftada var 3 kilo olsa yeter s3n biraz bebege kilo aldircak seyler ye sen esin minyon ve zayifsaniz bebeginizde size benziye bilir yani
Ebruliiim Yunusemreninannesi dr kilo alımı durmaya devam ederse erken alırız dedi bide benim ikinci sezeryan olduğu için 37 haftada alırım demişti dr kan sulandırıcı falannda kullandığım için bekletmek istemedi ama şimdi nasıl olucak bilemiyorum 😞
Yunusemreninannesi Ben 1 hafta gunde 1 tame muz bir bardak sut iciyodum diyer saatler normal yiyodum 1 hafta sonra gitti 200 grama yakin almisti sende dene istersen
Ebruliiim Asude967 ay inşallah canım ya ama midem o kadar cok yanıyor ki 1 haftadır düzgün yemek yemiyorum sadece yaşayacaka kadar yedim ilaç verdi şimdi bakalım inş düzelir durum 😔 seninde inş düzelmiş olur haber ver yarın bana da 🙏