Dygclk51 mucizemibeklerken17 çok geçmiş olsun canıım her şey allahtan . Bende iki düşük yaptım çok zor durum ama nedenini öğrendik tedavi oluyorum şimdi tekrar hamileyim. İlk düşüğün mü senin. İstersen bi genetik test yaptırınn nerden kaynaklı gelişme olmadı öğrenmş olursunuz
mucizemibeklerken17 Dygclk51 ilk gebeliklerde normal dedi doktorlar. Hem özelde hem devlette. Ama ben araştırma hastanesinden randevu alarak gen testi yaptırmak istiyorum, belki de kan pıhtılaşması var 😞
Gurcunur mucizemibeklerken17 seni çok iyi anlıyorum ben de kürtaj oldum benim bebeğimin kalbi atıyordu hiçbisey yoktu kanamam durmadı düşürdüm çok üzücü bı durum ama sen üzülme 6. Ay sonra hamile kaldım şuan 7. Aylık hamileyim çok şükür Rabbime demekki yiyeceği yokmuş dedim
mucizemibeklerken17 Gurcunur bende kanama olmamıştı, sadece leke geldi ve apar topar aldılar zehirlerse diye 😢 inşallah nasip olur yine, insan çok korkuyor tekrar çocuğum olmazsa diye. Cok sevindim saglikla kucağına al canim
EdaaaaN Gurcunur benmkide sizinkiyle ayni. Doktor knamaniz icin bsey dedi mi nasil gecti o surec cok mrk ediyorum ne kdar sure sonra hmile klmaniza izin werdi
Gurcunur EdaaaaN bana 3 ay hamile kalma dedi başkada bişey dmedi bide ben devlette kürtaj oldum size o acıyı anlatamam içime temizlerken ki acıyı o kadar kötüydü ki yalvardım artık bitsin diye
cgelmas mucizemibeklerken17 amin canım aynılarını ben de yaşadım ama demek ki sağlıksız gebelikmiş ki kalbi durmuş sağlıklı olsaydı devam ederdi gebeliğin. Ben de 3 ay sonra tekrar hamile kaldım şu an 36.haftadayız. Allah öyle güzel bir yerden veriyor ki umutlar, güzellikler🌸🌺💐Çok şükür😇 Size de inşallah yakında rabbim tekrardan sağlıklı gebelikler yaşatır🙏
mucizemibeklerken17 cgelmas çok teşekkür ederim, şu an tek korkum ya tekrar olmazsa 😞 inşallah Rabbim hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin 🤲🏻 sağlıkla kucağına al canim 🤲🏻