BTSG04 Feride34 benim dünden mercimek çorbam var yanına nohutlu pilav ve fırında tavuk yapıcam birde hoşaf 😊
Tugcek33 Feride34 kemikli ilikli et haşlıyorum, yanınada pılav yapacağım inşallah. Balık yiyemediğim için et tüketiyorum sürekli🙈
Mutluuyuvaa Bbq soslu tavuk makarna salata 😇 ve kayınvalidem lahmacun yapmış onu gönderecekmiş 😌 fikir olaun sizlerede
Thutik Feride34 yemekleri eşim yapıyor ben pek becerikli değilim maalesef ama salatalar benden oluyor genelde 💗 ezogelin çorbası, portakallı kuzu tandır bir de pilav var akşam için. Yanına da roka salatası yaparız muhtemelen 🍀
NilayRuya Feride34 ıspanak yemeği yapacağım birde şehriye çorbası, tabi baş dönmem geçerse kalkamıyorum yerimden 😁
NilayRuya Feride34 ay inşallah daha çamaşırlar toplanacak yatıyorum öyle napalim keyfimizden değil ya😁😁
Ayseege6156 Feride34 tavuk sote sebzeli bulgur pilavı mercimek çorba salata hepsini yapıcam ama biyerimi koltuktan kaldırabilirsem inşallah 😅😅😅
Feride34 Ayseege6156 bende bunu düşündüm ama bu gidişle zor kalkasım gelmiyo😂🥰pratik düşünüyorum ama hayırlısı bakalım
Ayseege6156 Feride34 hiiiççç kalkasım yok biri gelsede yapsa yemeklerimi 😅 dünde böyleydim dışardan yedik desem eşime yine dışardan yeriz ama herzaman sağlıklı olmuyo inşallah kalkıp yaparım 🤦🏼♀️😅😅
Feride34 Ayseege6156 hiç bişi bulamazsak kahvaltılık bişiler olsun hep yemekde olmuyo😂diyio avutalım kendimizi😂