Gokcenurr1 Kızlar merhaba 35. Haftalık hamileyim bebeğin boynuna kordon dolandığını söyledi doktor panik yapmadi ama ben çok panikledim aynı durumu yaşayan var mı :(
Bulut2424 Gokcenurr1 evet benimde bebegim son haftada aşağı inmeyince doktor kordon dolanmış demişti suni sancı versemde aşagı inmesi zor boşuna sancı çekersin sezeryan yapalım demişti riske atmak istememiştim
Gokcenurr1 Begumhane takama taktım baya nst ye girdim gayet iyi dedi doktor peki sezeryanmı olunuyor ?
Begumhane Canım o değişebilir benim oğlum sezeryan oldu ama sadece ondan kaynaklı değil vakti artık geçiyordu biz aceleci davrandık bide kendiliğinden boynundan çıkabiliyor demişti benim doktorum yani stres yapma kötü bişey olsa emin ol doktorun rahat olmazdı
Vuslat23 Ben pandemiden oturu korkuyom sıķ dr gitmeyr ama geceler8de sekilden sekile giriyom dolanmissa da kendimizin anlamasi mumkun degil sanirim :(
Sonfeyz Vuslat23 korkmayin birsey olmaz insallah. Benim ilk bebegim normal doğumla dünyaya geldi kordon iki kez dolanmisti. Herhangi bir sorun olmadi. Ultrasonda doktorum görmüştü birsey olmaz demisti. İcinizi rahat tutun. Sağlıkla kucağınıza alirsiniz insallah.
Gokcenurr1 Bulut2424 benim aşagıya inmiş normal doğum pozisyonunu almış bebek inşallaj rabbim sağlıkla kucağıma alayım başka birşey istemiyorum :)