02.06.2018 bebeğimiz dünyaya geldi bizim dünyamız değişti😍hep okurdum Doğum hikayelerini ben ne zaman yazarım diye merak ederdim 😇cumartrsi günü kontrolümüz vardı saat 12 de ama sabah 5 buçuk gibi ilk sancım ile uyandım sonra 10 dk ara ile düzenli gelmeye başladı tüm herşeyimiz hazırdı duşumu aldım annem ile son dualarımızı ettik 🤣sonra eşimi kaldırdım 7 buçuk gibi şaşırdı yok o yalancı sancıdır diyor nerden biliyorsa😂😂dedim bu yalancı ise gerçeğini kestiremiyorum hehe sonra 9gibi yola çıktık 10 da doktorun yanına girdik muayene etti Doğum başlamış 3 cm açılma var yatış yapalım normal Doğum nasipse bugğn geliyor bebeğimiz dedi sonra sancı odasına geçtim nst kontrol ile geçen zaman sancım yeterli gelmediği için suni sancı yedim tarifi edilemez sancı hani şükür kısa sürdü açılmam olmuş 12 buçuk da doğumhane girdim 12.45 de bebişim dünyaya geldi 😍😍😍size tavsiyem kısa ve öz tutun ıkınma işini ebenizi dinleyin bitsin gitsin çığlıklarım dışarıda eşim duymuş ama bebeğin sesini duyduğunuz an herşey geçiyor 😇😇sonra odaya aldılar bir gün kaldık şimdi de evimizde mışıl mışılız😍uzun oldu kusura bakmayın ama heyecanla o günü bekleyin korkularınızı kesin odaklanmayın herşey en güzel şekilde allahımında izniyle oluyor 🙏🙏