Mimozaa00 Kızlar adetim normalde duzenliydi ama ben yinede bebis olmuyor diye sogan kurunu deneyim dedim.. 4 gun gecikti.. sogan kuru adet dengemi bozmus olabilir mi?
Btky Mimozaa00 benim adettim de düzensizdi yaptığım ay biraz gecikme oldu sizinki gibi adet bitti ilişki oldu ara vermeden ve hamile kaldım. Birazda adet düzensizliği mevsimsel de olabiliyo
afrasil Mimozaa00 benimde geçikmisti 6 veya 8di hatırlamıyorum herkes şaşırmıştı soğan suyu adet sökücü diye 🤷♀️ sonraki kullandığım zamanlarda da 2 gün falan erken olmuştum
Tb81 Mimozaa00 bir sefer yaptm yaptığım ay adetim geçikti. Adet oldum sonra yumurtlamamı takip ettim hamile kaldım
Mimozaa00 Tb81 kotu olan hic adet agrim felan yok.. bugun beta hcg icin kan verdim.. bakalim yarin sonuc ne olucak
Haticearen Mimozaa00 ben soğan kürünu zayıflamak için kullanıyodum.tam bebek istediğimiz döneme denk geldi faydası oldumu bilmiyorum ama 4 yada 5 gün kullandım
afrasil happysos yok canım olmadım sen ne durumdasın normalde 28. 29. Gün oluyorum bugün 29. Günüm ama ağrım var olacam kesin 😡
Esss58 Mimozaa00 normalde hep düzenliyse soğan suyunun geciktirdigini düşünmüyorum ben aralıklı olarak 2 ay yapmıştım bir gün dahi gecikme yaşamadım.
happysos afrasil valla canım çok sıkıldı hiç hevesim kalmadı bilmiyorum kendimi çok kötü hissediyorum böyle olunca eşimdende soğuyorum