bestesmom 5 haftalık hamileyim doktorum idrar yolu enfeksiyonu olduğumu ve 1 kullanımlık bir ilaç kullanmamı söyledi ismi Monurol. Çok endişeliyim bebeğe zararı olur mu aranızda kullanan var mı?
Kubra50 bestesmom bi zararı olmaz ben 28 haftalık hamileyim bende kullandım kullanmazsan enfeksiyon ilerler
Hatice-ts bestesmom yok olmuyor cnm bende 31 haftaligim dün gece acile gittim karın agrisindan aynı ilacı verdi
Nursah90 bestesmom bende 12. Haftadayim kullandım ve geçti kesinlikle kullanmanızı ve doktorunuza güvenmenizi öneririm çünkü enfeksiyon çok zararlı.
R-Z-00 Bisey olmaz her hamile kullanıyor yalnız gece yatmadan içmen lazım ver vücudunda ne kadar tutarsan o kadar iyi dedi doktor mesela gece içince sabaha kadar tuvalete gitmemeye çalış
Nur000 13 haftaligim gebeliğin başından beri enfeksiyonum var fitil ve tek kullanımlık ilaçlardan kullandım. Bi zararı olsa doktorlar vermezler
Oysul bestesmom ben çok kullandım monurol zararı olduğunu sanmıyorum zaten olsa doktorlarımız vermez. Enfeksiyon, ilacın vereceği zarardan daha zararlı bebek için.
annevehamile11 bestesmom ben 36 haftalık hamileyim 2 kez kullandım aynı ilacı. Yan etkisi olsa doktor asla yazmaz korkma lütfen
Annecik_ bestesmom ben ilk gebeliğimde de kullandım çünkü mecburuz yoksa enfeksiyon da hem bize hem bebeğe zarar şimdiki hamileliğimi öğrendiğim hafta da kullandım çok şükür iyi yani doktor riskli görse kullan demezdi için rahat olsun
bestesmom Bu ilk hamileleğim çokta yeni olunca işte insan tedirgin oluyor bilmediği için 😢ama içimi rahatlattınız kullancam akşama çok sağolun 😊