yasemin333 esraMom1 bunun her yeri girintili çıkıntılı neresiyle dişini kaşıyor acaca 😁çocuğun ağzını acıtır
mommy_bee esraMom1 bu kadar para verilecek bir sey degil bence. Almak istedigim bir sey olsa alırım ama dis kaşıyıcıdan önce baska seylere veririm
Gozdealpu Maddi durumum olmasına rağmen bazı şeyleri gereksiz abartı buluyorum. Oğluma bi kaç tane uygun fiyatlı aldım kullanmadı. Dişlik şeklinde, emzik gibi olan, eldiven olan vs. Şimdi ikizlere de benzer uygun fiyatlı alacağım.
Arass__ Zehra_001 Vala durumum gayet iyi şükürler olsun ama asla 150 tl almam yani, zatn her bebek tutmuyor bile sevmiyor. Ucuzdan al daha mantıklı icinde sıvı olanından al buzdolabında bekletince rahatlıyor bebiş
huzursahibi nilsmother hahahha tam aynısını yazacaktım yeşil soğanın beyaz kısmı mükemmel bir diş kaşıyıcıymış 😂
nilsmother huzursahibi evtt eskiden kaşıyıcı mı varmış😆😜 iş görür soğan havuç ta hem tasarruf etmiş oluruz 150 liraya bez alırım daha iyi🤔🤷♀️😆
Oysul Zehra_001 kesinlikle almam. Mantıklı bir şey olsun istediği kadar pahalı olsun değer ama mantıksız şeylere gereksiz para vermeyi sevmiyorum. Net.
Mammimammi Zehra_001 almıştım bende büyük oğluma. Diş kaşıyıcı hariç herşey le kaşıdı. Yani kullanmadı. Kardeşi kullanır dedim. Kullanmadı. Şimdi diger kardeşi 1 aylık. Zamanı geldiginde İnş o kullanır 😁
esraMom1 yasemin333 benim abimin patronu kardeşime yollamıştı ama biz oyuncak sanmıştık meğer 250 liralık diş kaşıyıcısıymış😂kardeşim zaten hiç ağzına koymuyordu duvardan duvara vuruyordu tüh ya bilseydim paketleyip alırdım 😅🥺
Nida_Y mom24 demek ki yeterince sevmemişsiniz. Eğer çok sevseydiniz durumumuz iyi olmasa da o modelden alırdınız. Bir şeyin pahalısını veya uygun olanını almak sizin zaten maddi durumunuzu her zaman yansıtmayabilir. Ben o 150 tl veren ama durumu olmayan arkadaş için söyledim demek ki çok sevmiş bulmuş buluşturmuş almış 🥰🙏🏻
Dmtny Çocuklar bu sophie diş kaşıyıcıyı çok seviyormuş sanırım. Ama yurtdışı kaynaklı bir ürün olduğu için bizim ülkemizde aşırı pahalıya satılıyor. 50-60 liralık bir ürün olsaydı ben de almayı düşünüyordum lakin 250 lira çok pahalı bence. Oioi’nin diş kaşıyıcısını aldım ben de. Umarım onu da sever ve kullanır 😊
yasemin333 esraMom1 ağza konulacak bir yeri yok ki ya sivri ya da kalın kenarları😁 Diş kaşıyıcısına benzemiyor hiç çok gereksiz duruyor bence
dugmecikk Zehra_001 Sophie’den bahsediyorsunuz sanırım. Ben de aldım ama doğal kauçuktan olduğu ve aynı zamanda elinde epey bir süre oynayabileceği bir oyuncak olduğu için aldım. Çocuklara çok fazla oyuncak verilmesi taraftarı değilim bu benim şahsi görüşüm belki okuduğum bölümle de birazcık alakalı olabilir yani demek istediğim bu konuda kendimce bilgi sahibiyim. Almışken en iyisinden alayım 3 tane oyuncağı olsun diyerek aldım. Herkesin kendi düşüncesi tabii 🙏🏻
Damlahtp Zehra_001 evet zürafalı sophiaydo galiba markası bende bakmıştım ama onun yerine başka bişey alırım bazı şeler sırf marka için pahalı oluyor mesela oioi çok iyi bir marka ve 17 tl diş kaşıyıcısı abartmaya gerek yok tabi zevk meselesi🤷🏼♀️