EsraElms Kızlar doktorum b12 vitamin dusuklugu için bu iğneyi verdi bir tanesini vurdurdum sanki dudagim şişmiş ve kendimi çok halsiz hissediyorum midem bulaniyo bunları yaşayan oldu mu ?
Melikeb19 EsraElms canım acaba hamile misin merak ettim aklını karıştırmak gibi olmasın ama doktorum hamile olduğumu öğrenince kestirmişti bana dodex i haftada bir vurunuyordum
Melikeb19 EsraElms bu Arada bahsettigin şeylerin hiç birini ben yaşamadım sadece çok yakıyordu onu hatırlıyorum
Mustafa_feride EsraElms canım banada yazdı doktor bende de yan etki yaptı doktoruma mesaj attım ilacını daha kullanma dedi gecmesse gel demişti kullanmıyorum 1 tane tek vuruldum
EsraElms Melikeb19 34 haftaligim doktorum normal sınırlarında altina dusmus vitamin vermek zorundayım dedi daha da bi tane vurdurdum zaten
Cansucan EsraElms canım ben 4 kere haftada bir vuruldum bu hafta 5. Vurulcam 32 haftalığım 2 doktorumada sordum ikiside kullan dedi bir yan etki yaşamadım çok şükür ama doktorunla görüş bu konuyu tabii alerji olabilir her bünye ayrı