Nur61 Kizlar secimlere yaklasttigimiz icin aklima bir fikir geldi .. Ozel hastaneler dudak ucuklatacak sekilde pahali fakat sayin cumhurbaskanimiz 3 cocuk yapmamizi istiyor .. El birligi ile trimer den cumhurbaskanligina yazip dogum ve riskli dogum ucretlerini ozel hastaneden kaldirilmasini isteyelim .. Mesela ozel hastanelerde baypas vs bedava sigortaniz karsiliyor .. El birligi ile yazarsak .. Dogum ve riskli hamilelere belkide sigorta tarafindan karsilanir veya bir kismi karsilanir .. Ve kadin dr larin hepsini ozel hastaneler almis durumda .. Sansimizi deneyelim ne cikarsa bahtimiza ..
Elif2307 Nur61 özele bişey yapamazlar canım devlette zaten ücretsiz olduğu için devlete gidin o zaman cevabını alırsınız
deletedmom43 Bypass mecburi durum,doğum keyfi... O yüzden hiçççç yazmaya yorulmayın. Kanser,kalp, yanık gibi mecburi durumlar harici kimse takmaz malesef
Nur61 Bayanlar .. Ben dogumu karsilasinlar demiyorum zaten .. Yanlis anlasilma var devlet hastanesinde bekleyemeyen hastalar var mesela okadar sirada imkansiz beklemelerii hadi kontrolleride gectim acilden giris yapiliyor misal devlette yer olmayinca sizi ozele yoneltiyor geceligi 600/700 tl gibi ucret cikartiyor size .. Simdide banane gebeligim normal diyip gecenler olur fakat yarin bigun kimin ne olacagi bellimi .. Acilden giren hastaya ucret talebini kaldirsinlar
deletedmom24 Nur61 acilden girersen ve gerçekten acil bi durumun varsa ücretsiz zaten özel hastaneler. Ama son anda sancım geldi diye özele gidersen ücret talep ederler o keyfi çünkü..
Nur61 deletedmom24 Yok canim oyle degil iste benim rahim agzi kisaligim var acilden giris yaptim .. Ve dr yatis verdi direk gunluk 600/700 gibi tutabilir dedi ve nekadar kalacagimida soylemedi
deletedmom24 Nur61 acil bi durum değildi ama dimi yani o rahatsızlığını bilerek gittin o an için? Mesela bnm eşim karın ağrısıyla gitti apandis çıktı ücret ödemedik.
Nur61 deletedmom24 durumu biliyordum derken ? Durumu evet dr biliyor ama acil ucreti alinmiyor zaten .. Yatis ucretinden bahsediorum ..
deletedmom24 Nur61 tamam işte bende onu kast ediyorum. biz muayene olup apandis teşhisiyle gitmedik. Karnım ağrıyo dedi gittik patlamak üzere kana karışmış enfeksiyon dediler direk ameliyata aldılar. Bunların aciliyet renkleri var sarı kırmızı yeşil diye. Senin o an için Allah korusun düşük riskin yoksa ya da sadece kontrol amaçlı yatırmak istiyorlarsa ücret talep etmişlerdir..