fatos2404 TugbaLafci Rabbim doğuracak herkesin seninde yardımcın olsun, bizede o güzel günleri yaşatmayı nasip etsin inşallah canım sende bize dua et 🙏
Cekuli TugbaLafci yaa çok heycanlı yarın bu saatlerde bebişini izliyeceksin , öpeceksin hayırlısıyla sağlıkla gelsin allah sanada kolaylık versin darısı başımıza🙏🏻
Pinkoloji TugbaLafci allah yardımcın olsun analı babalı buyütsün şimdiden. Heyecandan uyuyamadın sanırım 😊
TugbaLafci Oglumunannesiyim sezeryan canım benim Rabbim normal Doğum isteyen herkese nasip etsin 🙏🏼🙏🏼❤
TugbaLafci fatos2404 amin canım zaman çok çabuk geçti son 200 diyodum son 99 diyodum şimdi saatler kaldı hayırlısıyla inşallah 🙏🏼🙏🏼😍❤ Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🏼🙏🏼❤
Oglumunannesiyim TugbaLafci ağrısız sancısız olur inşallah ☺ burda okuduğum bir cok doğum hikayesindeki gibi hemen toparlanirsin inşallah ☺
deletedmom351 TugbaLafci Bende birazdan gideceğim yatışım yapılacak normal doğum 😂😂 Allah yardım etsin canım 🙏🏻
Betul43 deletedmom351 Allah kurtarsın bnada 12 de vermişlerdi 4 gıbı bı gırdı agrı hıc cıkmadı saat 8 de ana dogurdum cok zor ama cıktıgı an cok rahatlıyosun ikinci dogumum olck ınsallah buda normal olur sen simdi acı cekıyondur anca etkı eder sancı
Emine55 deletedmom351 canım sen ne yaptın suni sancı vermişlerdi en son merak ediyorum seninde durumunu :))
TugbaLafci Oglumunannesiyim teşekkür ederim canım doğurdum oğluşumu çok şükür 🙏🏼🙏🏼 Ayağa bile kalktım 🙏🏼
Bozslanomur TugbaLafci maşallah cnm Allah analı babalı büyütsün ömrüde kaderide güzel olsun inş 🙏🏻❤️ Hangi anestezi yöntemi uygulandı cnm