GamzeAykutAtl Kızlar 4 haftalık hamileyim idrarımı yaparken yanma oluyor yapmadanda hafif oluyor. Büyük bi ihtimalle enfeksiyon galiba yarın doktora gidicem ama endişeleniyorum bi sorun olurmu diye biraz agrımda var
Cekuli GamzeAykutAtl bol bol su iç canım bendede yanma vardı enfeksiyon çıktı korkulacak bişey yok herşeyin çözümü var ama aksatma git hemen.
Busrademiir GamzeAykutAtl Idrar enfeksiyonu olmuş olabilir bazı gebelerde de hamilelik süreci yanma olabiliyormuş hormonlardan😊 Bi idrar testi verirsin en azından için rahat eder 😶 Allah şifa versin canım 🤩
GamzeAykutAtl Yarın gidicem yaptırıcam tahlil ama işte korktum bi sorun olurmu diye gitmeden yinede bi soriyim dedim
NaimeYilmaz GamzeAykutAtl yoo cok ılerıyse ılac verırler 3-4lt su ıcın mutlaka camasırlarınızı utulemeden gıymeyın daha smdıden basladıysa 9 ay yakanızı bırakmaz enfeksıyon tedavınızı aksatmazsanız bebege zararı olmaz ama inşallah yoktur tbı🌸
GamzeAykutAtl Suyu içiyorum bol ama böyle daha 4 .haftada enfeksiyon olması korkuttu beni Düşük tehlikesi olurmu diye korktum yeni diye
Busrademiir GamzeAykutAtl Bu arada sirkeli su ile vajina yıkaması yapın şimdi rahatlarsınız yanmanız azalır 💖💖
Cekuli GamzeAykutAtl vajinanıza herhangi bir şey kullanmayın oranın doğal bir florası heleki vajinanızı asla benim idrarda ve kanda enfeksiyon çıktı artı olarak üre verdim üre yoksa vajinada enfeksyon var mı ona bakılacak doktorum oraya özel bir yıkama jeli de verdi üre varsa antibiyotik tedavisi olacak sirkeli suyla idrardaki kandaki veya vajinadaki enfeksyon zaten geçmez çok yeni hamilesiniz doktorunuza sorun en sağlıklısı
zmq Cekuli içerdeki mikrop vs evet geçmez haklısın ama benim yanmam sirkeli su sayesinde geçti canım.
Cekuli zmq sizin öyle oldu diye hanımefendinin de öyle olacak diye birşey yok ben uyardım sadece hassasiyetide olabilir ve çok yeni hamile en sağlıklı olanı doktora gitmesi 🙂