Aycicegim Kızlar uzun zamandır ovulasyon ile takip ediyorum hiç iki gün üst üste pozitif görmemiştim böyle olanlar var mı? Şuanda kasıklarım kramp şeklinde ağrımakta.. Değerlendirme ne şekilde yapmak gerek? https://imgyukle.com/i/HwVtTo
Ferda_ Aycicegim ovulasyonla alakalı maalesef bilgim yok ama üstte kalsın diye yazıyorum, inşallah bilenler yazar🙏🏼
Melike2 Aycicegim canım 2 gün böyle üst üste yumurtlama olabiliyo, sen yarın tekrar yap silikleşir muhtemelen bu haftayı değerlendir hakkında hayırlısı olur inşallah
Hayalizlerim Aycicegim genelde iki gün yumurtlama görünür değerlendir , zaten yarın silik çıkar büyük ihtimal
Sssevgiii Aycicegim bende ovülasyonla hamile kaldım yumurtlamam 3 gün olup 4. Gün çatlama olmuştu bence normal
hulya4627 Bugün ve yarını değerlendirmeni tavsiye ederim cnm yarın testi tekrarlayabilirsn silikleşecektir muhtemelen
Aycicegim hulya4627 Ferda_ Melike2 Hayalizlerim hepinize çok teşekkür ederim. Dün değerlendirmiştim bugun de tamam yarın ara versek olur mu
Melike2 Aycicegim kuzum silikleştiği gün yani çatlama olduğu gün değerlendirmen çok önemli diğer günler olsada olur olmasada
hulya4627 Yarın testini tekrarla eğer silik çıkarsa yarını değerlendirmen gerekir eğer koyu çıkarsa yine yarın ara verip diğer gün değerlendirebilirsin ama yarın silik çıkarsa değerlendir mutlaka yumurta çatlamış demektir
EsrSvm Aycicegim Benim de genelde 2 gün olur 3. gün çatlar canım.Sperm kalitesi için her gün değil gün aşırı değerlendirin
Esss58 Aycicegim ben hep 2 gün üst üste pozitiften sonra 3. Gün çatlama oluyor canım 3 4 gün bile yumurtlama normal bu ay ovulasyon testi ve klomenle hamile kaldım.
Esss58 Aycicegim ilk pik çıktığı gün ilişki oldu 2. Gün de ki pik de ilişki olmadı 4 saat arayla sürekli takip ettim azıcık bir silikleşti hemen ilişki oldu sonra olmadı Allahn izniyle hamile kaldım. Böyle dene istersen inşallah hayırlı haber alırsın 💓
Sssevgiii Aycicegim yumurtlama günlerini ve çatlamayı değerlendirdim yani toplamda 4 gün ona rağmen geç döllenme oldu😃
Kdrgmz 2 çizgiyi gördünüz her gün yapmalısın canım zaten muhtemelen yarın t silikleşmeye başlayacak benimde 2 gün olmuştu üst üste ☺️
Aycicegim Sssevgiii 4 gün çok yorucu oluyor anam sperm yetersiz olmaz mı dünle bugun değerlendirme birde yarın kapanış yapıcam 🙈
Kdrgmz Aycicegim tabi ki asıl o zaman yumurtalar çatlıyo demekktir ben 6 aydır deniyordum ilk defa bu at ovulasyon la takip edip yaptım şükür gebe olduğumu öğrendim yeni inşallah rabbim gönlünüze göre verir hiç ummadığınız anda çiçek açıyor umutlar 🍀