Kaderimm Samira34 tatlım hepsi senin diye düşünme kiloların ben ilk gebeligimde 10 kilo aldım korkmuştum doktorum gebelik şekerin cikmadiyi sürece korkma demişti 😶 bı godurdum hopp eski kiloma hatta fazlasını bile verdim 🙈
Pemberuyam_ Samira34 Fazla değil bence, ben de 27+1 haftaligim 10 kilo aldım. Zaten ilk başlarda hiç almadım 18 ,19 haftadan sonra yavaş yavaş alınıyor. Bebek sıvısı eşi derken ve büyüyor sonuçta
Samira34 Pemberuyam_ ay evet bende oyle oldu 19 20 haftalıkken aynı kılodaydım snra 2 ay 9 kılo aldım 🤦🏼♀️ Bu randevudede 1 bcuk kılo almsım sevındım vallahı
Tugbahanim1 Samira34 aynısını bana da diyorlardı 37 ye giriyorum haftada yarım kilo falan alıyorum beslenmeye dikkat edince aşırı almıyorsun tabi kişinin fiziki yapısına göre de değişir 🙂
Htcklygt Samira34 kaç kgyla hamiel kaldiginizada bağlı zayıf kaldiysaniz normal ama kg lu kaldiysaniz daha dikkatli gitmenizi öneriyor doktorlarda Ben 90 hamile kaldım mesela 37 deyim 10 kgyla bitirmek için çok çabaladım ama iki haftadır çok hızlı gidiyor kg çok olunca alma hakkıda az oluyor 😬🤗11 benimde şuan toplmda