Selenbale13 Doktora gitmiştim doktor kese var fakat çok küçük demisti ve kese etrafında kanama var demişti bana folik asit yazdı 10subatta randevum var sizdede kesede kanama varmıydı
Elifmom1 Selenbale13 benimde vardi kesede kanama progestan kullandim 1 ay kadar sonra kendiliginden kayboldu. bana ozel birsey söylemedi dr. ama dinlenin bol bol ilk haftalar önemli tutunma kanaması cogu gebede oluyor
Eminikk53 Selenbale13 evet 7 8 haftalikken oldu kese altında kan birikmiş büyürse düşük olur demişti. Hap verdi 1 hafta da kesildi gitti allaha şükür. Inşallah seninki de biter
Mucize23 Selenbale13 bendede wardi kuzum 6 haftadan 13 haftaya kadar o kesede kanama alani devam etti cok şükür kanama hic görmedim zaten 13 haftadan sonra kendiliğinden kayboldu bunun icin bol bol dinlenmen lazm
Selenbale13 Eminikk53 inşallah canım ya fakat doktorum bana folik asit tek verdi pek ilgilenmedi ondan merak ettim
Selenbale13 Mucize23 canım keseniz kucukmuydu benim doktorum kesen çok küçük kesenin etrafında kanama alanı var dedi ondan biraz tedirginim ve sadece folik asit vermişti bana
Mucize23 Selenbale13 walla kese küçükmuyfu büyükmuydu soylemedi ama dinlendigin surece sorun yasamazsn maydonozdan sogandan uzak dur bir süre allahin izniyle gecer