tgbktszdmr Kızlar herseye yıkandı ütülendi bi hastane çantasına yerleşmesi kaldı.😁 hastane çıkışının ütüsü bozulursa diye öylece bekletiyorum. 32 haftalık olduk. Sizler ne zaman hazırladınız çantalarınızı
Sen1meleksin tgbktszdmr bende 33 de yıkadım ütüledim 34 de çantaya koymaya başladım ve bugün son olarak bezimizide aldık bitti 36+2 yiz🤣
060631 tgbktszdmr 36- 37. Haftada hazırladık, hala makyaj çantası, küpe gibi olsada olmasada dediğim şeyleri koymadım, bir iki şey var aklımda 🤔😃
Unlukacar tgbktszdmr canım ne kadar erken okadar iyi ben 31. Haftada çantam hazırdı erken doğum riskim olmamasına rağmen 35+4 de suyum geldi valizimi alıp hastaneye gittik hazır olmasaydı çok zor olacaktı
Brcklc 31 deyim bende hala hazirlamadim bu haftadan sonra bebeğin kiyafetleri yıkayıp utulerim dolabına asarım bavuluda en acilleri koyarım kendi geceliklerimi askıda tutucam zaten son an koyarım tamam
Msydn6 tgbktszdmr bence hazırlamaya başla canım zamanı yani bende ilk gebeliğimde öyle yapmıştım daha erken haftalarda başlamıştım hatta akılma geleni elime geçeni attım içine en son hafta kapattım hem unuttuğun birşey de olmuyor böylelikle sende o şekilde yapabilirsin 🌸
sntn tgbktszdmr bende 33+3 haftalık hamileyim her şey hazır ütülendi çanta hazırlaması kaldı bir kaç şeyim eksik sadece
Gizem___ tgbktszdmr 32+0 doktora kontrole gittim hastane çantanı hazırlamaya başla dedi 10 gün sonra tekrar gittim çantanı hazırladın mı dedi 😅 riskim de yok ama mutlaka hazır bulunsun dedi. Ben de yıkadım ütüledim herşey dolabında duruyor nerden başlıycam karar veremedim o yüzden başlayamadım bir türlü 😋
Tugbahanim1 32+5 te hazırlamaya başladım. 34. Haftamda nişanım geldi. Şu an doğumumu geciktirmeye çalışıyor doktorum 36. Haftadayım. Yani ne olur ne olmaz 32-33 te hazır olmalı bence. Ne olacağı belli olmuyor.