tnerdemz98 HappyMom tatlı ve acı istedim daha çok öyle beslendim nerdeyse ekşi olan meyveden tutunda turşuya kadar , sevdiğim her şeyden tiksindim de diyebilirim , sevmediğim şeyleri ise yedim diyebilirim. Bende şaşkınım
Duygumommmy HappyMom ben oldum olası tatlı türü çok sevmem şuanda öyle canım çekmez hiç çok çok nadir yerim ben inanmıyorum buna 😂😂😂
socialmom0 HappyMom pek doğru olduğuna inanmıyorum ama çocukluğumdan beri eksi aşığıyım sabah uyanınca bile tursu yerdim ağzıma sormuyorum 6 aydır oğlum olacak inşallah 🥰
rukiyyee HappyMom bence cinsiyetle alakası yok diye düşünüyorum vücük neyin eksikliğini çekerse onu yermiş diye duymuştum ben ilk oğlumda çikolata yedim ikinci oğlumda ekşi yedim şimdi üçüncüye hamileyim hem ekşi hem tuzlu özellikle de tuzlu çok yiyorum üçüncünün cinsiyeti belli değil henüz inşallah kız dır amin 🤲🏻😃🥰
Yasom Bende başlarda ekşi yedim ama 20 haftadan sonra tatlı yemeğe başladım 27 haftalığım derecesiz tatlı yiyorum ☺️😍👶🏻
Haticeackgzzz HappyMom alakası yok bence tatlıdan tiksindim hep eksi yedim acı yedim olgun olacak inşallah
Seher24 HappyMom eksi yedim ve zehir gibi acı yemiştim kızım oluyor 22 haftayı geçtik suan da deli gibi tatlı yiyorum 😀