hamileana Bende bir gariplik var galiba 😂🤣 utanmasam cikolayati tursuya bandirip yicem öyle bir durum benim ki ama tatlı biraz daha ağır basıyor oğlumda da boyleydim kızıma hamileyim şuan yine aynıyım😂🤣
birprensesvebirprensannesi HappyMom Kızımda da oğlumda da hep tatlı ❤️ Ekşi hiç sevemedim aşermedim de 🤷
Oysul HappyMom ben ekşi yedim. İlk 4-5 ay tatlı özellikle çikolata tutkunu olmama rağmen bir parça bile canım istemedi. Hep limon, kızılcık, turşu böyle şeyler yemek istedim. Cinsiyetimiz erkek 🦋
Zeynep1414 Ben de ekşi yiyorum tatlı görmek bile istemiyorum daha 12. Haftadayız cinsiyetimiz belli değil
ArasisMom HappyMom Ekşi yedim oğlum oldu 🤗 Normalde tatlı sevmem zaten hamilelikte de hiç tatlı yemedim hatta son aya kadar çikolata bile yiyemezdim son ayda biraz biraz başladım
Borulce İlk gebeliğimdede bundada nar suları limon ve tuzlu olan herşey ikiside oğlan 😅 bence çok dığru değil
Pemberuyam_ ceycey123 Ayni ben ya, normalde çikolata bile pek sevmem düşkün değilimdir. Şimdi gidip gelip şerbetli tatlı yapıyorum hafta boyu yiyorum😂🤭 Kızım olacak inşallah🙈
emiras59 HappyMom benim daha çok yeni cinsiyetini bilmiyorum ama günde 2-3 kere çikolata yiyen ben şimdi hiç canım istemiyor, hayırlısı olsun 🥰