mlkkk Kızlar e bebek indirimden neler almayı planlıyorsunuz ne aldınız bugüne kadar? Ben bugün bebek çamaşır deterjanı,korbell çöp kovası ve torbası aldım kullananlar genelde memnunmuş.
NesssE mlkkk çöp kovasını ben de almıştım kullanan bi arkadaşım çok övmüştü. Diğer arkadaşlarım çok gereksiz al çöpe at bezi biz eksikliğini hissetmedik deyince bizim de zaten bir sürü masraf vardı iade ettim ama ı kadar masraf olmasa iade etmezdim. Güzel günlerde kullanın. Bebek bezi aldım. Telsiz ve buhar makinelerinin indirime girmesini bekliyorum bir de lansinoh höğüs pompası ve kıyafet falan alacağım
mlkkk NesssE göğüs pompaları iki gün önce indirimdeydi galiba.Buhar makinesinde deerma f600 kullanıyorum benimkinin kullanımından memnun değilim.Üstten doldurmalı daha pratik bişey almanızı tavsiye ederim Sinbonun buhar makinesi bile benimkinden daha kullanışlı😊
NesssE mlkkk lansinoh 10 unda indirime girecek o gün çok emin olamayınca nasıl olsa bi daha indirime girecek diye bekledim :) çok teşekkür ederim. Ben de derrma alacaktım yorumları çok kötüydü hatta üstten doldurmalı olanın bile kötüydü weweelin bi ürününü arkadaşım kullanıyordu memnunmuş onu alayım dedim
mlkkk Ozge3747 bende bayadır dastanaya denk geliyorum ama canlı incelemediğim için emin olamadım siz gelince fikrinizi bildirirseniz sevinirim😊
mommysweet mlkkk ben de aldım canım hatta post açtım dün bagi dastanaya karar verdim 🥰 sabah saat 10 da açılır açılmaz aldık evde kurduk hemen çok çok beğendik bence bu fiyata alınabilcek en güzel otomatik salıncak ☺️