Happymother3 alparslaninannesiiiii canım daha cok erken bana 12 haftalıkken kız dedı 15. Haftada erkek cıktı 😂
alparslaninannesiiiii Mls_mls02 12 haftalık olduk bu gün daha erken mi ? İlk gebeliğim çok heycanlıyım kesin ne zaman belli olur 🌺🌺
Mls_mls02 alparslaninannesiiiii bende 12 haftalık öğrendim canım erkek dendi 14 +6 şu an 😍 senin fotolar net değil canım ondan dedim erkek erken belli olurmuş doktor dedi bana da
Mls_mls02 alparslaninannesiiiii benimde ilk ve acayip heyecanlıyım rabbim en güzel duyguyu bizlere yaşattığı için şükürler olsun 🙏🏻🤲🏻♥️☺️🥰
alparslaninannesiiiii Mls_mls02 sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏼🙏🏼 Bize de kız dedi ama kesin değil dedi . Yanılma payı oluyor mu 12. Hafta da bakıldığında .
Rabismomm4 Mls_mls02 benim miniğim de 10 haftalıkken heryeri belliydi elleri ayakları belli değil daha cinsiyetimiz🥰
alparslaninannesiiiii Mls_mls02 çok güzel bi duyguymuş Allah herkese yaşatsın 🙏🏼🙏🏼eşyalarını almaya başlamak istiyorum 🌺😍
alparslaninannesiiiii Rabismomm4 Allah sağlıklı versin her şeyden önemli olan o ama derler ya anne hisseder ben erkek gibi hissediyorum doktor da kız dedi hala geçmedi hayırlı evlat olsun inşallah
alparslaninannesiiiii Rabismomm4 sağlıklı sıhhatli olsun inşallah kucağımıza almak nasip olsun bebeklerimizi
Rabismomm4 alparslaninannesiiiii evet önce sağlıklı olmaları bende erkek hissediyorum ❤️o haftalarda kesin demiyorlar banada kıza benziyor ama kesin değil dedi haftaya gideceğiz inşeallah öğrenmek için
alparslaninannesiiiii Rabismomm4 gönlünüze göre olsun inşallah benim ilk ikisi de yok 🤰🏼 İnşallah erkek evladında sevgisini tadarsınız
alparslaninannesiiiii Happymother3 Happymother3 Doktor da kesin değil dedi Ama tanıdıklar doktor yanılmaz diyorlar alışveriş için bekleyelim o zaman 🙈🙈hayırlı evlat olsun inşallah 🙏🏼🙏🏼
alparslaninannesiiiii Gulsen4224 teşekkür ederimmm 🌺🌺 canım sence değişir mi daha erken mi hazırlıklar için 🙈🙈
Gulsen4224 alparslaninannesiiiii cnm bekle sen daha erken kız bebekler yanıltıcı olabiliyor çok değişen 🙈😍