Selam kızlar geceler boyu yazılan doğum hikayelerini okuyan biri olarak yasadiklarimi sizlerle paylaşmayı borç bilirim🥰
39+4 de kontrolüm vardı kontrole giderken artık bebek aşağı indi yakındır falan diyordum eşime kontrolde doktorum bebeğin daha yukarda kanala girmedigni söyledi ben sasirdim tabi neyse sonra bana dedi ki eger çok normal dogumaşkın yoksa sana sezeryan öneriyorum bebeğini 3800 ölçüyorum henüz kanalda değil ve bi belirtinde yok dedi bende siz nasıl derseniz bebeği tehlikeye atmak istemem dedim zaten çatım çok müsait değildi. Bana bugün nöbetçiyim istersen bugün alalım dedi kabul ettim zaten bebegime kavuşmayı ip ile çekiyordum neyse yatisim yapıldı ama ne yatış eşimle ikimizde heyecanlı o beni sakinlestirmk için sarıldığında fark ettim ki resmen tir tir titriyor çok komikti.
Yatisim yapıldı sezeryana alındım tabi ister istemez korkuyorum birde zaten yenidoğan hemsiresyim bana yapılacak herşeyi en ince ayrıntısına kadar biliyorum bu korkumu iyice katladı anestezi doktoru spinal anestezi için iğnemi yaptı hiç acımadı kozlar inanın hiç böyle sinek ısırığı gibi bile değil daha sonra söylediği gibi bacaklarıma sıcaklık yayıldi ve ben uyuştum tabi korktuğum için ben uyuşmadım dedim bana ayağını kaldır bakalım dediler tabu kaldiramadim ve ikna oldum daha sinra doktorum sondami taktı hiç bisey hissetmedim doğal olarak sinra yeşil örtüler hızlı hızlı üzerime kapanmaya başladı ve işleme başladılar benim gözüm bir yandan monitorde tabi bi yandan soruyorum kestiniz mi şuan ne yapiyosunuz bu arada eski çalıştığım yerde yaptım doğumu doktorumda anlatiyo tabi sinra dedi ki biraz bastiricaz bu demek oluyor ki minnakim geliyor çok heyecanlandım sinra doğdu ve ilk ses Allahim o nasıl bir an o nasıl doyumsuz bir an kızlar Rabbim hepinize sağlıkla yaşatsın sinra bebisimi bebek hemşiresi aldı ilk muayeneden sonra yanağıma koydu çok güzeldi daha sinra bebeği bakımlarını yapmak için götürdüler bebek gittikten sinra benim biraz tansiyonum düştü midem bulandı hemen müdahale ettiler ve 20 dk sonrada ben odama alındım herşey o kadar güzel ve rahattı ki hiç korkmayın sezeryandan gelir gelmez daha ayaklarımi hissetmeden bebeği emzirdim bol su için kızlar sonda çıkana kadar zaten ayağa kalkma derdi de olmadığı için abartı derecede için ama sonra gece ayağa kaldırdılar zaten sürekli ağrı kesici yaptıkları için çok kolay oldu ayaga kalkmak ilk ayağa kalkmaktan da korkmayın yani ister istemez dikişler biraz ağrıyo ama inanın çok bisey değil. Ilk yürüyüşten sonra rahatladım zaten 24 saat hastende kaldım o sırada ara ara yuruyusler yaptım hep emzirdim bebeğimi doktorum 4 satte bir parol içebilirsin dedi daha sonra eve geldik ben ben ilk iki gün günde 4 er tane icmisidir sinra ona bile gerek kalmadı şimdi 7 günlük olduk ve baya baya rahatim. Kızlar sormak istediklerinizi cevaplayabilirim. Çok uzun oldu kusura bakmayın. RABBIM SAGLIKLA KAVUSTURSUN HEPINIZI MINIKLERINI