MehtapE 17 haftalık hamileyim daha hic kilo almadim cok sık kusmuyorum da ara ara kiloda almadim kiloda kaybetmedm varmi boyle durumda olanlar ?
Hasrtt MehtapE bende 19 haftaligim ilk ogrendigimden beri 62 kiloydum halada ayni kiloyumm 😂bende hala sebebini bilmiyrum
Semaomer MehtapE benn 🙋 son 3 haftadır aldım şimdi 24 haftaligim 4 kilo almisim normal diyorlar sıkma canini
aysgl24 MehtapE hayatm zaten daha yeni hamilesin genelde 5 aydan sonra alinir ilk aylar zaten aldigin kilolr kendine bebege degil yani...bende 25 haftadan sonra aldim suan 33 haftalik hamileyim henuz 4 kilo aldim😉
MehtapE Bebek 150 gr civari biseyde bebekten beklemiyorm ztn anne adaylari 15 haftadan sonra kilo almaya basliyor yazıyor o yuzden bnde sordum dr a ne güzel simdiden napcan kiloyu dedi
NaimeYilmaz MehtapE güzel demiş ben 20.haftamdan snra almaya basladım almamak en ıyısı agırlasmak tam bır ezıyet 5-8 kg arası dogum en rahatı
AppleCatCoffe MehtapE çok normal hatta daha sağlıklı hem sizin hem bebeğiniz için kafanıza takmayın 🙂
Betul3425 MehtapE benimde 17 haftam bitti 3 kilo zayıfladım 😬 aslında kafaya takılıcak bişey değil bence. Benim 11 haftamdan sonra kusmalarım kalmadı çok şükür 😊
HlyaHocaolu MehtapE selam ben 22haftalığım 5 kilo verdim 1aldım bebek haftasıyla uyumlu ise sorun yok canım
Cekuli MehtapE bende 17 haftalığım hamile kaldığımdan 5kilo daha zayıfım neden korktunuz doktor bebekte sorun mu var Dedi?
Elif2307 MehtapE normalde 20haftadan sonra kilo alınmasını oluyormuş zaten ben erken başladım almaya doktorum demişti dikkat et asıl kilo alımı 24ten sonra başlamalı demisti🤦♀️