NaimeYilmaz DilekGursoy Çünkü çok biliyorlar .. Boş hurafe hepsı Allahtan alıcagı nefes yıcegı lokma varsa yarım kılo bebeklerı yasatıyorlar ..
SelinUzun DilekGursoy yanlışım varsa düzeltsinler ama 8. Ayda bebeğin ciğerlerinin gelişme dönemi olduğu için ciğerleri yeterli gelişemediği için yaşamaz diyolar ben öyle biliyorm
Sevgiarslan DilekGursoy Ciğerleri gelişmemiş oluyor ya ondan ötürü derler. Tabi kimse Allahin işine karışamaz
DilekGursoy Bende saçma buluyorum ama şu aralar çok duyuyorum 7 aylık doğanlar Yaşar ama 8 aylık doğanlar yaşamıyor die
BeyzaGnaydn Eskiler cok soyler bunu, 7 aylik bebek yasarda 8 aylik yasamzz diye, bence hurafe, alakasız bisey. Şu dunyada icecek suyu varsa nezmn dogdugunun bi onemi yok bence.
NaimeYilmaz SelinUzun bebeğin gelişimi tamamlanana kadar o risk elbettekı var. 8.aya kadar erken dogum kabul edılıyor bayanın sordugu ozellıkle 8.ay
SelinUzun Cisemk 7. Ayda iğneyle geliştiriyolar ama 8. Ayda yarım kaldığından müdahale edemiyolar galiba canım
HicranKzn Bende çok duydum 5 aylık yaşar 6 yaşamaz. Yani tekli sayıda olursa yaşar çifte yaşamaz. İnsanı üzen hurafeler sadece....