Vscomedya Tanem20 ben bi tane aldım oda park yatak için ama hemen kullanmam yorgan da kendi küçüklük yorganım var onun dışını değiştiricez sadece. Satılan elyaf hafif yorganlar bi işe yaramıyor. Büyüdüğü zaman yaptırırsın yorgancıya gerek yok bence
Busclk Tanem20 ben yorgan yastık ve nevresim takımını ikeadan aldım. Yorgan ince tam bebeğe göre çok hoşuma gitti:)
Ortmenanne16 Tanem20 bende aldım sepet beşik içinde ayrı yorganı var ama 6 aya park yatağa geçer o zaman gerekli olur diye düşündüm
Tanem20 Vscomedya bnm gördüğüm komple takım yorganı yastığı nevresimi indirime girmiş o yüzden kararsız kaldım
Aysen3434 Ortmenanne16 siz hem sepet beşik anne yanı için hemde park yatak mı aldınız? Ya birsürü beşik yatak bişeyler var daha önce hiç ilgim de yoktu bilmiyorum kaç tane ne alıcaz
Busclk Tanem20 yorgan 80tl, yastık 40tl. İkisi de yumuşacık. Nevresimlerin fiyatları orada çok değişken ölçü modele göre:)
Adosum_34 Tanem20 bende 3 tane yaptırdım yorganı da almadım bebege baya kalın battaniye aldım öegü battaniyesi vardı hem benim evim küçük oldugu için dogalgazı açınca bile hemen baya bi ısınıyor isterseniz alabilirsiniz lazım olabilir
Tanem20 Adosum_34 ilk bebek olunca insan herşeyi heves ediyo ben hamile kalmadan önce battaniye yelekler pike falan diktim