Tklc Merhaba hanımlar. 25 haftalık hamileyim. Göğüs ucum ve kenarlarında kararma olmuş 2 gün önce yoktu. Yalnız siliyorum ve böyle çok az renk geliyor pamuğa normal mi yaşayan var mı?
AycanAycan19 Tklc merhaba abnde 23+3 bnmde ayni göğüslerime bakinca bi tuhaf oluyorum boyle kararma mi olur diye ucu zaten ayri bi karardi kenarlari en cok da koltuk alti kismi gogus yanii yani bende sizdenimm. 🤩💙🤰
Minikhavucum Tklc ben de 27 haftalık hamileyim birkaç haftadır var bir de çok garip çok afedersiniz dağınık bir de kir gibi 😫
burcu_izmir Tklc benim de kararma var çok koyulaştı, erkek bebekte kararır koyulaşır diyollaaa 🙈 ama ne derece doğrudur yada bebeğiniz erkek mi sizde de tutar mı bilmiyorum 🤷🏻♀️ 🥰
Tklc AycanAycan19 gerçekten görünce şok oldum hiç böyle birşey görmemiştim silince sizde de pamuğa geliyor mu
Tklc Minikhavucum evet gerçekten çok psikoloji bozuyor sizin de pamukla silince hafif renk geliyor mu
Tklc burcu_izmir hayır canım kızım olacak. Koyulaşma gibi değilde artık bu kararma morarma tarzı bir durum 😩
Srnysl burcu_izmir benim iki kızımda da sonralarda karardı şuan ise oğluma hamileyim ilk gebelik belirtilerimden biri de göğüslerim kararmıştı yani olabilir
Minikhavucum Tklc açıkcası hiç öyle denemedim ya göğüsle çok oynamayın vs diyorlar ya dokunmuyorum öyle
Tklc 2prensannesi2008 benim 25. Haftada karardı şimdiye kadar hiç bişey yoktu daha 2 gün öncesinde bile 😔
Tklc Minikhavucum ben görünce iç çamaşırım siyah acaba onun mu rengi çıktı diye sildim ordan farkettim
Tklc AycanAycan19 sanırım benim iç çamaşırımın rengi geçmiş çünkü bir kaç kez pamuk koydum çıkıyor. Aslında pentiden almıştım ilk yıkamasını da yaptırdım ama nasıl oldu hala anlamadım 😕