Kub09 Aylinnnnnnn üzülmene gerek Yok canım ileri geri olabiliyor bende de öyleydi yememe dikkat ettim haftamla uyumlu şuan ☺️
Lulemom Aylinnnnnnn ilk zamanlar oluyo öyle takılma. Benimki 10. Haftada eşitlendi. Belki seninki de öyle olur. Yada olmaya da bilir yani çok önemli olmuyo. Takılma hiç rahat ol ve doktorunu dinle 😊
Dilek_yksl Aylinnnnnnn korkmayın benim de öyle oldu sonra gününü yakaladı hatta suan öndeyiz bile iki hafta 10 gün fark olursa sıkıntı olabilir ki bu ilk aylarda gelişim geriliğinden bahsedemeyiz gününü yakalayacaktır sakin olun
Deniz1634 Benim hala bir hafta geriden gidiyo ultrason da sıkma canını doktorum geç döllenme büyük ihtimalle dedi hiç te sıkma aglamana değmez zaten kalp atışında duymussun keyfini çıkar sağlıklı gebelik diliyorum sana canim
buseyusuf27 Aylinnnnnnn gec döllenme olunca oyle oluyor cnm mrk etme bnmde 6+2 de kesem 24mm dı doktor bu buyuklukte bebek olmaması ımkansız dedı 1 hafta sonra gel demıstı 8+4 de gordum bebegımı bnde korkmstum kürtaj olblrsın demıstı 🙄
Fatma7666 Aylinnnnnnn sizde saolun sıkmayın canınızı size onu veren Rabbime sonsuz şükürler olsun demek ki zamanı öyleymiş o şekilde olmuş 🥰🤲
Kubrasngl Aylinnnnnnn pazartesi hastaneye gittim bende aynı durumdayım. Psikolojim bozuldu. Haftalarımızda aynı