Mdnyldz Ozge-e normal, gebeliğin başlarındaki bel agrilari birsey degil ilerleyen aylar daha sıkıntılı ne uzun sure ayakta durabiliosunuz nede gece yataga girdiğinizde bel ve sirt ağrısından rahat bi uyku çekebiliyorsunuz.
Daniellaa Ozge-e 2 aylık hamileyim 2 gündür benimde belim çok agrıyor hem çalışıyorum akşam da eve gidince temizlik felan yapmam gerekiyor kendimi çok yorunca ağrı olmaya başlıyor geçmiş olsun canım 🙏🏻
Busclk Ozge-e benim de senin haftalarında başladı öksürünce bile acıyor 16+4 şu an. Doktoruna muhakkak söyle magnezyum başlatıyor, bana bir nebze fayda etti dün kullanmaya başladım bugün çok daha iyi hareket edebiliyorum tamamen geçmese de:)
Soe Busclk aynı haftadayız 16+3 bugün birden belim ağrımaya başladı işteyim masa başı biraz ayakta kalmam gerekti ama toplasan 15 dk. Normal midir dersiniz?
Ozge-e Aynen bi camasir aticam makinaya zar zor yapıyorum süpürge falan zaten yapamıyorum ne zamandir hergün süpürge yapan ben 😂 folik asit kullaniyorum doktor onu yazdı insallah iyi gelir
Busclk Soe ben evden çalışıyorum ama azcık yemek yapmak için bile ayakta kalsam ağrıyor. Doktoruma söyledim magnezyuma başlayalım geçmezse fizik tedaviye göndericem dedi. Magnezyum iyi geldi ama şükür. Siz de söyleyin mutlaka kontrole gittiğinizde doktorunuza