aysgl24 EsmanurTrlBykl 3 aydan sonra bitkisel boya ile boyattim bende bir kerede ewde kendim dip boya yaptm simdi doguma giderken roflemi yaptiricam bi sikinti olmadi cok şükür🙏😍
biiiidamla EsmanurTrlBykl bende boyatacaktım ama hemşire arkadaşlarım ısrarla boyatma dediler vazgeçtim bende🙁
EdaKnayenkartal EsmanurTrlBykl bende bu hafta boyatmayı düşünüyorum 21 haftalık oldum artık benım doktorum boyatabılırsın dedi
Betulhayat Bana doktorum önermedi ama ben çok fazla bekletmeden yaptım saçıma çok şükür bi sorun olmadı tabi 5. Aydan sonra yaptım
RahimeAdbelliTan aysgl24 canım bu bitkisel boyalar hangi markadan var bide nerden aldınız eczaneden mi yoksa normal diğer yerlerde mi
ipeknaZ Doktorların çoğu saç boyatma taraftarı değil. Her yerde sakıncalı olduğu yazıyor . Biraz sabredip doğumdan sonra boyatın . Benim de beyazlarım var bekliyorum.
Gizemre1010 EsmanurTrlBykl yok son aylarda boyatmayı düşünüyorum benim saçlarım sarı orialdan başkası açmaz o yüzden boyatmadım ama boyatan çok kişi var 3 ay geçtikten sonra hiçte bi sorun olmadığını söylüyolar
Cansum1 Bende komple sarıydım 30+1 im Doğuma yakın röfle yaptırcammmmm yarı kara kız yarı sarı kız gbi geziyorum ortalıkta😄
ezgikara5342 Ben 3 aydan beri boyuyorum doktorum boyayabilirsin dedi biraz arastirma da yaptim cevremdeki herkes de boyuyor ayni zamanda bayan kuaförüyüm hurafe bunların hepsi kanitlanmis hicbir zarari yok boyanin!
BetlTekdemirGm Benim doktorum da tabiki boyanı da yapabilirsin ama bitkisel yapsan daha iyi olur dedi üstelik 10. Haftada bunu söyledi
Ssulee EsmanurTrlBykl ben 4.aydan somra bitkise boya ile doktor izniyle boyattim. Simdi doguma yakin bir daha boyatcam
EdaKnayenkartal EsmanurTrlBykl özellıkle öyle birşey belirtmedi sonucta kanıtlanmış bir şey yok su kadar hamile kadın sacını bboyattı şöyle oldu falan diye tıpta o yuzden her doktor başka seyler söyleyebılıyor cnm benım sacım sarı bakalım nasıl olcak bu hafta kuaförümle konuscam nasıl halledebılırız diye 🤷🏼♀️💕😋