SeymaK Catmom makinede tıkanma falan yapablir diyolar ya siz memnun kaldınız mı ben de diyorum beyazlar için alıyım granül renkliler için sıvı temiz içerikli baska bisey alcam
ysfali06 Hafise bu linkten bakabilirsin tüm detrjanları inceleyip sağlıklı olanları bu listeye yazıyor
Catmom SeymaK hiç bir sorun olmadı. Toz deterjan gibi deterjan gözüne kuru hali ile ölçeği ile koydum ve çalıştırdım. Yaklaşık 10 makine yıkadım mis gibi oldular. Kullanma talimatına göre yapınca sorun oluyormuş sanırım. Ben öyle yapmadım.
Gizemshn Hafise green clean aldim güzel beğendim. Cevremdekiler kullanıyor. Granül sabunlar makina tikiyormus burda birçok arkadas oyle yazmıştı. Servis felan bile çağıran olmuş evine. Yine de tercih sizin
archmom Hafise yok canım . Kendi sitesinde suan indirimde daha dün sipariş verdim . 50 ser yıkamalık olarak satılıyor . Leke çıkarıcısını da alabilirsin canım . Ben kendi giyisilerime kullanıyorum asırı etkili 🙏🏻
Catmom Granül olanlar sorun yaratacak olsa toz ariel fln da makineyi bozması gerekirdi. Sonuçta sıvı deterjanlar bir süredir var. Önceden hep bu tarz deterjanlar vardı sonuçta.