Ebrukarayali Ben de salı günü 2 li taramaya gitcem. Bugün 11+6 olduk. Mide bulantılarınız ne durumda benim yoğunlaştı ilaca rağmen
Mom97 Esmer_ 11 iz bizde ama ben 16 haftadan önce cinsiyete inanmam ilk cocugumda 12 de erkek 16 da kız dedi ve kızım oldu şimdi 16 olmadan söylemeyin dicem
Cnskrdmr Çarşamba günü gideceğim bende tam 12+0 da. İkili olmadan direkt üçlü testi biz isteyebiliyor muyuz? Doktor söylemiyor mu? Bende çok heyecanlıyım umarım cinsiyet tahmini yapar. Muayeneyi karından mı yapıyor yoksa alttan mı
Esmer_ Cnskrdmr karından yapıyor benim doktorum 3lüyü risk çıkarsa yaptırırsın dedi risk olmaz ise yaptırma dedi
1_minik Cnskrdmr farkı ben de çok bilmiyorum ama oluşabilecek değişik riskleri değerlendiriyorlar sanırım..
Busrasener43 Bebegimgeliyo erkekse direk kendini belli ediyormuş canım zaten ama kız biraz gostermiyomus bende çok merak ediyorum haftayada ben gidicem tam kesin olmasada bir tahminde bulunuyorlar 🥰
Ugur_bocegi001 Esmer_ kaç haftalıksınız ? Bende 13+2 de ikili test yaptıracağım nasipse, haftaya çarşamba Aslında hiç gerek duymuyorum ama eşim tutturdu yaptır diye🤷😀
Cnskrdmr Bana doktor ultrasona gelmeden yarım saat önce çikolata ye dedi size de böyle bir şey söylediler mi
Havvaylmz Esmer_ bende 12 haftayı yeni bitirdik ikili taramamız güzel sorun yok ense kalınlığı iyi dedi test sonucumda pazartesi cikacak 🥰
Havvaylmz Hatice9620 benimde 11+6 da erkeğe benzettim dedi ama kordon da olabilir daha çok küçük demişti