Feyza1 Merhaba 5aylık hamileyim saçlarım çok kötü durumda hep beyazlarım çıktı saç boyamada bi sakınca var mıdır
ZehraBasak Feyza1 ben boyadım hem de 5.5 ayımda 🥰 Organik sülfatsıx amonyaksız vs vs bazı boyalar var.. İyi bir kuaförün varsa güven yoksa iyi bir kuaför bul. Sıfır kokuyla saçımı boyadı … Kafamın yarısı bembeyazken gayeye güzel tuttu rengi.. Senin psikolojinde çok önemli.. Mutsuz hissediyorsan git boyat.. Benim doktorum izin verdi🙏🏻
PembeGelincik Feyza1 bende 4 aylık, ailede saç erken beyazladığı için bende de baya çoğaldı, doktoruma kına sordum, içindekileri bilmiyorum dedi doğal boya ile boyayabilirsin dedi bir kaç gün önce ama yinede cesaret edemiyorum açıkçası, konu ikizler olunca…
Neseee Feyza1 kendimiz kuaforuz boyuyoruz kesiyoruz sadece açıcı işlem ve kalıcı fön tarzı işlem uygulamiyoruz bakım da yapıyoruz oğlumda da yapmıştık bı sorun olmadı şimdi de kızıma hamileyim yine yapıyoruz kokusuz amonyaksız yag içerikli güvenilir boyalar var onlardan kullanabilirsiniz
Elifbc Feyza1 24. haftadan sonra organik boya ile boyayabilirsin demişti doktor. Watsons dan bio magic diye bir boya aldım organik, hiç kokusu yok gayet de güzel tuttu rengi korona korkusuna kuaföre de gitmedim evde kendim boyadım eşim yardım etti gayet güzel oldu.
Neseee ozgef onları tek satım olarak almanız imkansız çünkü kuaför salonlarina toplu satışları var kendiniz boyamak icin soruyorsanız bildiğiniz bı kuaförden alabilirsiniz ya da kuaföre gidicekseniz küçük bı tavsiye boyayı sizin yanınızda hazırlamalarni isteyin her salonda yok o tarz boyalar ve ücretleri pahalı normal boya kullanıp farklı işlem yapms gibi olmasınlar bizim yerimiz İstanbul Beylikdüzü nde yakınsa bende yardımcı olabilirim isterseniz
Gamzebydmr Neseee Ya size bir sorum olacak küaförüz dediniz saçımda kına var ve onu çıkartma işlemi nasıl olur boyaya nasıl dönerim kına yaptım mecbur kaldım ve şimdide kurtulamıyorum 😔😔
Neseee Ikicocukannesi32 açıcı uçlarda kaldığı için kokusu olmayan malzemelerle yapıldığında sorun olacağını sanmıyorum bir çok müşterimiz var hatta doğuma giderken yaptıran ya da fotoğraf çekimi olacaklar vs.
Gamzebydmr Neseee Hint kınası ve bir türlü kurtulamıyorum tekrar boyaya dönebilir miyim nasıl çıkar acaba
Neseee Gamzebydmr Gamzebydmr İstanbul’da mi yaşıyorsunuz can.hair.studio Instagramdan görüşelim isterseniz
Aylinsemih Feyza1 eczaneden alacağın doğal sac boyası ile boyayabilirsin ben eczanede çalışıyorum doktorlar sürekli sac boyası için bize yönlendiriyor markası da phyto color
Neseee Gamzebydmr kaç kere yapıldığina saçınızın ne durumda olduğuna bağlı açıkçası bu Hint kınasıni akıtmak Cok zor
Gamzebydmr Neseee 3 defa felan yaptım 1 yıl içinde ve saçım çok sık belime kadar uzun gür baya ama işte dediginiz gibi akıtmak çok zormuş hamile olmasam daha kolay olurdu belki ama doğuma 20 gün falan kaldı
Neseee Gamzebydmr anladım saçlara biraz zaman vermelisiniz o zaman ☺️ kendini doğumdan sonra da yenileyecektir diplerden kendi renginiz geldikçe önceki hali bilincegi için biraz kolaylasabilir 🙂