yasemin488 Merhabalar şu an 17 hafta hamileyim, çok şükür herşey yolunda gidiyor şimdiye kadar, ama çok korkuyorum iyimi yaşıyormu sağlıklımı diye kendime çok stress yapıyorum, sadece benmi böyleyim yoksa aranızda benim gibi olan varmı ?
Seftali1 yasemin488 hamilelikten önce anksiyeteniz varsa gayet doğal ama olacak olan şeyi engelleyemezsiniz bunu kendinize sık sık hatırlatın
Gizmolata yasemin488 bende anksiyete var aynı şeyleri bende yaşadım, ama hareketlerini hissetmeye başlayınca daha iyi olmaya böyle düşünmemeye başladım. Sizde hissetmeye başlayınca değişicektir rahat olmaya çalışın.
iremby yasemin488 gayet normal ben ilk hamileligimde de oyleydim 2.de de hep iyi mi diye düşünüyorum. İnsan düşünüyor yani normal. Endiselenmek anneliğin dogasinda var🙈
Ebru1520 Ilk hamileliginiz ise gayet normal Bende öyle düsünüyodum Ama iyi düsünün. Ikinciye hamileyim 26 haftalik olduk ilk gebeligim gibi degil ilk oglum cok harektliydi Bu cok sakin 1-2 Gün mesela hissetmiyorum Ama gayet normal öyle düsünmeniz Allahim hepimizin yardimcisi olsun