Gokceeeee-_ Kızlar baktım da hiç bu konu konuşulmamış ya da ben görmedim size birşey danışıcam emzirme sütyeni kullanan var mı aranız da gerekli mi gereksiz mi sizce almalı mıyım önerileriniz benim için önemli ☺️
diyhomelif Gokceeeee-_ ben sütyen olarak nbb aldım bir tane denemelik ama lcwden 4 tane emzirme atleti aldım daha kullanışlı olur diye düşünerek 🤞❤️
Sevde0281 Gokceeeee-_ yorum yaptım ama yorumum silinmiş o yüzden tekrar yazıyorum canım. Ben üç tane aldım bence mutlaka olması gerekiyor. Ailedeki büyükler almamı önerdi. Emzirme atletide alacağım bir iki tane
Cramel Gokceeeee-_ emzirme atleti gerekli ben lcw den aldım süngeri de var ayriyeten sütyene gerek kalmıyor
Gull_94 Gokceeeee-_ emzırme atletı saha manrklı bence gogusler cok buyudugunıcın ben hıcbı sekılde sutynle rahat edemedm ılk bı ay seve atletle gezdım desem yerı
diyhomelif Gokceeeee-_ rica ederim 🤗 lcw ve penti den alabilirsin ikisinin de kalıbı çok iyi Sonuçta hep evdeyiz sütyen giy üstüne atlet giy zor olur diyerek ben daha çok atlet aldım 🤗
Gokceeeee-_ diyhomelif Çok iyi yapmışsın ikisini de alırım bakalım hangisi daha rahat geldi onunla devam ederim artık ☺️
Sevde0281 Esosun ben göğüs pedi aldım zaten bir süre göğüs pedi kullanırım diye düşündüm göğüs pedleri göğüs ucunu belli etmiyor
Sedaysr Gokceeeee-_ Bence gerekli. Doğumumdan beri kullanıyorum hem rahat oluyor çocuğu emzirmek için direk çıtçıtı açıp emzirip kapatıyorsun. Kapsız aldım içine göğüs pedi koyuyorum. E bebeğin baby mom markalı emzirme südyenleri hem uygun hemde kullanışlı tavsiye ederim. Biraz kalıbı dar bi beden büyük almakta fayda var.
Cramel Gokceeeee-_ rica ederim. İlk doğumumda da emzirme atleti kullanmıştım çok rahat etmiştim ama süngersizdi göğüs pedi kullanmıştım. Bunda süngerli aldım ama süngeri ince rahatsız etmiyor. Kullanmaya başladım bile memnunum tavsiye ederim😊
Gokceeeee-_ Cramel Önerileriniz benim için çok önemliydi tekrar çok teşekkür ederim vakit ayırıp cevapladığınız için 🥰