CerenSelvi AdemSmeyye biz chicco lullabay aldık. Sıfırı galiba 1250. İkinci el bulduk 350tlye aldık ama çok çok güzel tabsiye ederim 😇
AyseArkan AdemSmeyye http://www.pukkahome.com/pukkabambupark70x120 Ben kullanan arkadaşımın tavsiyesiyle bu yatağı aldım, bambu yatak. Uzun süre kullanabilir dedi. Yalnız fiyatı baya yükselmiş, ben 3 ay önce almıştım bu kadar değildi 😔
AdemSmeyye TugbaDogu canım teşekkür ederim park beşiği aldık,içine yatak arıyorum ben.Sünger mi ,pamuk mu yoksa şu 21 cm'lik ortapedik yataklar var onlardan mı almalıyım?hangisi daha kullanışlı olur?
Hanif AdemSmeyye ebebek ten almıştım Canım beşiği de yatağı da en azından ölçülerine uygun ve kaliteli
TugbaDogu AdemSmeyye haa anladım canım valla bende beşik aldım da yatak daha almadım şuan seninle aynı durumdayım bende 🙈
CerenSelvi AdemSmeyye ben yatağın kendi sandım 😅😅 bizimkinin içinde babyjem var her yerde satılandan ama galiba bir süre sonra o bebeği taşımıyormuş babaannemiz yün yatak yapacak
bynduru ölçülerine uygun kraftin lateks yatagini aldim cnm.Ama annem icine sermek icin ince bir yun yorganda yaptiricak
AdemSmeyye bynduru teşekkür ederim canım .bakayım bi onada?yalnız neden yatağın üzerine yorgan sereceksin?
bynduru AdemSmeyye canim insan hic bir seye guvenemiyor ki annem en sagliklisi yun diye dusunuyor terletmez vs diye.insallah alerjik bi durumda olmazsa yun kullanicam en dogal malzeme
Arzuylmz Canım bende park beşiği aldım içine de ortopedik yatak verdiler aldığım yerde benimde senin gibi bi fikrim yoktu satıcı onu önerdi onu aldım hala kullanmadım bakalım inşallah iyi olur😇
Kekmez Biz baby &plus colombia modelini aldık ebebekte var inanılmaz hafif kurulumu çok rahat çokta güzel görünüyor linki şuraya koyuyorum https://www.google.com.tr/search?q=baby%26plus+colombia+park+yatak&client=safari&hl=tr-tr&prmd=ivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjNxaC1l7LbAhUlKcAKHZLZA8kQ_AUIESgB&biw=320&bih=460#imgrc=URluw6R5PL2mHM: yatağıda içinde
SeherHidayet Civil den kraft garden dönenceli oyun parkı aldık 70 e 110 çok güzel bian önce kurup kullanmak istiyorum🙂
AdemSmeyye CerenSelvi babyjemlerin fiyatı uygun ama ince duruyor (5 -8 cm civarı),ortapedik ,yaylıyataklar var (18-21 cm civarı) hangisi bebek için kullanışlı olur bilemedim.
CerenSelvi AdemSmeyye valla insanın zaten kafası karışıyor mutlaka. Her şeyden o kadar çok marka var ki. Bize yatakla birlikte verilince onu kullanıcaz ama ince gelirse mecbur değiştiririz
AdemSmeyye CerenSelvi evet insan neyi nasıl alacam derken kaybolup gidiyor.Teceübesiz olunca daha da zor oluyor